Salutare,
De doua luni sunt posesorul unei Alfa Romeo 147 despre care am scris in topicul "Sfaturi achizitie",
https://www.alfaclub.ro/forum/viewtopic ... start=1925.
E o adevarata frumusete, iat-o:
Masina merge foarte bine, arata mai mult decat decent pentru varsta ei si are doar cateva probleme minore de remediat, dintre care cea mai stringenta este legata de clima.
Sufla numai aer rece si am presupus ca de vina este acest mic motor ce comanda flapsul. Am dus masina la mecanic, l-a scos si acum caut un altul, nou sau second, daca el ar fi cauza problemei. De asemenea, testerul a scos la iveala si doua fault code-uri, 1800 si 9960, de care nu stiu absolut nimic in momentul de fata, daca au legatura cu clima sau nu.
Dupa ce am mai citit forumul, am vazut ca problema poate veni si de la consola din bord sau poate fi chiar becul de la rotita (!). Mie imi lumineaza doar becul de la rotita din dreapta, celelalte doua nu ard. In schimb, rotita din mijloc ce comanda intensitatea si cea din dreapta merg perfect.
O sa revin cu o descriere detaliata si mai multe poze cu masina cand voi avea timp, pana atunci astept pareri si sfaturi, multumesc!