Salut baieti , sunt vechiul posesor al Alfei B 805 SEB , o superbitate de masina , un Sportwagon 2.0 jts si cred ca am spus tot .
Mai nou , am achizitionat un 156 , normal (berlina cum s-ar spune) si .. m-am indragostit.. am sa va las cateva poze cu noua masina de care sunt foarte multumit , am parcurs 3000 km , nu mi.a facut nicio figura (doar geamul stanga fata sofer , macaraua , etc... problema rezolvata la Catalin
)
Sa ne cunoastem mai bine , cu SEB-ul , am avut ghinion (dar e pe maini bune si sunt foarte fericit) , acum am alta Alfa Romeo , se numeste VTH.
Am achizitionat-o in urma cu aproximativ 3 luni , pot spune ca , cu masina aceasta am trecut prin fericite si nefericite
.
Doamna este din 1998 , a fost considerata "doamna anunui" pe cand eram eu pustan , este fericirea mea , e tot ceea ce mi.am dorit , putere , stabilitate , 155 cp , poate mananca ceva Kerosen , dar merita. Nu am investit decat schimbul de ulei , atat .
Stiu ca , poate este o mesina destul de veche , mi.as dori sa investesc in ea ceva banuti , pentru ca m.am atasat de ea . <3