It is currently 30 Jan 2025, 09:01

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Macara usa
PostPosted: 15 Jul 2017, 19:11 

Car: Alfa Romeo 166 2.0TS
Am pus niste fotografii cu o macara spate dreapta ,la mine geamul se intepenea la un momendat si trebuia ajutat cu mana sa se ridice ,sa fortat macaraua si probabil sa tocit dinti rotitei zimtate verzi(plastic) ,rotita dupa motoras nu cred ca sa tocit pentru ca este metalica,pentru ca acum motorasul se invarte in gol.
Cred ca șinele prin care coboara sau urca geamul nu mai sunt ca la inceput sau macaraua nu tine geamul exact pe mijloc si se lasa putin intr-o parte si se intepeneste geamul .
Si la usa din dreapta spate sunt probleme cu macaraua ca se lasa geamul in jos , daca nu il ridic din buton intr-o saptamana coboara 6-7 cm.
Problemele astea le are de la inceput dar nu ma deranjau atat de tare.

Nu stiu cum sunt 166-le voastre dar la mine mereu se gaseste cate ceva de facut la ea , dupa ce schimb suportul de motor de sub distibutie ,trebuie gasit motivul pentru care nu se aprind semnalizarile in bord dupa care trebuie schimbate macaralele pe spate ,caloriferul ca mai miroase a antigel cand dadeam drumul la caldura,farurile sunt cam chioare, refacut filet buson la baia de ulei sau inlocuit, remediat probleme senzor airbag bord, bascula superiaoara stanga are un joc, nu mai zic de inlocuit butelie gaz + un injector.
Astea sunt problemele pe care le stiam plus ce o sa mai apara pe parcurs ca o sa fie ,ca asta nu este masina in care sa nu bagi bani o perioda.
Avand in vedere ca in actuala masina trebuie sa cheltuiesc mai mult de cat cu fosta (Seat Cordoba diesel fara turbina din 1996) nu pot sa imi fac o impresie foarte buna despre Alfa Romeo , am mai nimerit persoane care au avut 166 si nu au fost incantate de costurile de intretinere si le-au vandut. Initial asa am gandit si eu dar la cati bani a ingitit , mai bine o pun la pastrare in curte decat sa o dau degeaba.

Attachments:
macara 1.jpg
macara 1.jpg [ 1.37 MiB | Viewed 1248 times ]
macara 2.jpg
macara 2.jpg [ 1.32 MiB | Viewed 1248 times ]
macara 3.jpg
macara 3.jpg [ 1.07 MiB | Viewed 1248 times ]

Post subject: Re: Macara usa
PostPosted: 23 Feb 2018, 23:52 

Car: Alfa Romeo 166 2.0TS
Intre timp am reusit sa cumpar alta macara spate dreapta ,vad ca sunt ceva diferente vizuale intre ele , cea dupa masina a fost schimbata mai demult cu o macara fabricata in 2006 si cea pe care am cumparat-o este din 2002.

Attachments:
1.jpg
1.jpg [ 3.6 MiB | Viewed 939 times ]
2.jpg
2.jpg [ 4.05 MiB | Viewed 939 times ]
3.jpg
3.jpg [ 1.4 MiB | Viewed 938 times ]

Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC+03:00