Salutare tuturor si bine v-am gasit !!!
De o luna sunt fericitul posesor al lui MiTo !!! Vorba vine, ca eu sunt posesorul doar in acte si cand vine vorba de revizie si intretinere.
Masina am cumparat-o din dorinta de a avea ceva mai mic ,frumos si cu un design placut care sa intoarca capetele.
In fine pe MiTo l-am cumparat pentru sotia mea care are nevoie de o masina mica.Din toate celalalte modele cu 2 usi MiTo a fost Nr 1 din toate punctele.
In trecut am mai cochetat noi cu ideea de a aduce in familie pe MiTo dar nu s-a concretizat, dar rau nu imi pare ca totusi MiTo face acum parte din familie si a mai fost si nou nou doar cu 3 km.
Masina este un MiTo My2014 Sportech 1.3 JTDm 85cp cumparat la sfarsitul lui Decembrie.
Culoarea este Bianco Spino.
Interiorul este negru scaune cat si bord.
Jantele sunt pe 16' Elegante. Optiunile standard le gasiti in poza.
Singurul lucru care ii lipseste este butonul DNA, cu toate ca este trecut ca si optiune standard.
Ca optiuni in plus are :
2 chei cu telecomanda 4YV
Proiectoare ceata 097
Geamuri fumurii(putin mai negre) 070
Roata de rezerva 803
Culoare Pastel (extra serie) 5CA
Butonul Alfa DNA...m-ar incanta daca s-ar putea pune.
Nu inteleg "Culoare Pastel" de unde vine si ce este pt ca masina nu mai are vreo culoare in plus prin alta parte.
Alarma, senzori de parcare fata-spate si poate o camera pt mersul inapoi.
Pe langa geamurile fumurii o sa ii aplic si folie pe toate geamurile, asta din motive de securitate pt ca se fura cam rau in Belgia.
Astea-s planurile de viitor.In rest MiTo ne ofera tot ceea ce avem nevoie.
Sper sa primeasca un set de jante Sportiva pe 17' ca's tare frumoase.
Dragi forumisti sper ca nu v-am plictisit cu tot ceea ce am scris !!
Va voi tine la curent cu informatii si poze.
Ma bucur ca am ajuns posesor de Alfa, iar pe MiTo ori de cate ori il conduc ma face sa zambesc !!
Va salut si parte de multi multi km sa aveti !!