Salutare , cum un alfist nu poate sta departe de prima dragoste , dupa frumoasa experienta cu 147 a venit vremea pentru un GT.
Initiam am tot cautat un 159 1.9 jtdm cu km putini , apoi am zis ca sa ia o Giulietta fiind foarte aproape de cea de la autoitalia de 1.8 QV rosie , si cand am vazut GT-ul colegului DanS m-a captivat si desi nu am gasit culoare aceea superba , "pata" mi-a ramas in continuare pe GT.
Masina este mult mai veche decat vroiam initial , este 2004 dar avand in vedere starea ei destul de buna , dotarile si pretul de achizitie am trecut peste piticul meu cu anu de fabricatie. De mare ajutor sa verific masina eu fiind de la 450km distanta Cristian Miu si vreau sa ii multumesc inca o data si pe topicul masinii.
Aseara am ajuns la Cj de la Bucuresti de unde am achizitionat-o , pe drum s-a comportat excelent , testat cum trage motorul din toate "pozitiile" cu multe sprinturi pe A sa o vad in reprize , sunt foarte multumit , la fel si de tinuta de drum ...si cum poti sta de comod in scaunele alea...nu m-as mai fi dat jos , nu eram obosit deloc cand am ajuns in Cj, desi plecasem la 5 dimineata pana in B si apoi ma intorsesem inapoi. de consum..... 8.3% la asa mers este excelent +zecile de zambete aparute pe fata mea si bucuria din suflet la fiecare accelerare .
In trafic asa aglomerat nu prea ii place , sau nu m-am obisnuit eu inca frana este foarte puternica , acceleratia iarasi, vrea drum liber si mai ales virajat cu asfalt bun
Urmeaza schimburile de:
distributie +pompa+curea acc+bujii+ulei si filtre sa stau impacat nu ma bazez pe fostul proprietar.
Jante 17 , pus la punct evacuarea , bara rigidizare, produse intretinere piele...mai vedem ce idei imi vin
Daca aveti sfaturi ce sa mai verific , modific , schimb nu ezitati
Poze in curand dupa ce ii fac o baie
I'm soooo HAPPYYYYYYYY !!!!!!!!