Am zis sa mai stau putin, sa ma vad cu sacii in caruta, dar nu mai am rabdare si tre' sa ma spovedesc.
Deci, dupa ce am vandut si ultima Alfa din familei am simtit in permanenta o anumita lipsa pe care initial am cautat sa o compensez cu o Giulia, insa din motive financiare si prin prisma "jobului" am fost nevoit sa aman achizitia si sa ma reorientez, totusi am decis sa cumpar si o Alfa doar pentru companie, ceva mai batrana si mai ieftina, buget max 4.000 euro. Am inceput cautarile nestiind de fapt ce model vreau si la ce ma incadrez, asa ca zilnic am rasfoit pagini cu Alfe incercand sa ma decid, ultima tentativa fiind un 156 2.5 V6. Acum 3 zile am fost instiintat ca din toamna o sa mai fie nevoie de o masina in familie care sa fie folosita zilnic in oras, in consecinta criteriile de cautare s-au restrans si am zis sa imbin utilul cu placutul iar decizia a fost usoara, castigatoare la puncte
a iesit Alfa Romeo GT, sexi, dotata, economa cu motorizarea disel, fiabila, misto de condus si in buget.
Am gasit pe Mobile ce vroiam si am trimis un mail prin care mi-am aratat clar intentia de a cumpara masina, insa neamtul nu s-a deranjat sa-l citesca si sa raspunda iar azi anuntul disparuse. M-am ofticat pentru ca dpmdv era cea mai buna oferta, dar tot raul spre bine pentru ca la ora 15 anuntul a fost repostat cu pretul miscsorat.
Din disperare am sunat imediat, am negociat pretul, am cerut factura si am platit. Dupa vreo 10 minute de euforie mi-am dat seama cat de copil sunt si ca nu am facut nici cea mai mica verificare...
Anuntul a fost repostat fara poze, nu am copii dupa acte, nu am verificat VIN-ul, nu am cautat referinte despre dealer, nu am pus prieteni din Germania sa vorbeasca cu el si masina o ridic pe patforma. Vanzatorul mi-a zis intr-o germano-engeza ca: "Car very good condition", dar daca ia-ti vedea poza pe WhatsApp...
Acum ce mai conteaza, imi place riscul si aventura cu toate ca stiu sigur pe cineva cu experienta care se pricepe sa cumpere masini la mana a doua
Asa ca daca nu-mi iau teapa ar trebui sa intru in posesia unui GT albastru, 1.9 jtdm, 150 CP, dec 2005, 175.000 km, nivel echipare distinctive (piele, navi, xenon, Bosse, jante 18', senzori, tel, pilot, etc). Sunt optimist si sper sa primesc masina in regula si repede, fara prea multe bube ca sa o pot pregati de drumurile ce urmeaza.