AlexandruC Quote:
Cum ai zis și tu,intai vezi ce coduri de eroare ai si apoi postează aici sau caută pe forum semnificația lor...asta ar fi primul pas!
Și dacă tu crezi ca a schimba 8 bujii la ts înseamnă că scapi ușor te înșeli
)
Completeaza locația la profilul tau ,poate te ajuta cineva din zona ta.
Am gasit ceva erori cu ajutorul lui Cipy. Nu stiu sa pun poze, dar va zic ce scrie
Prima data am gasit
P0141 Preheating resistence 1 below catal.
P0420 Catalytic converter
P0100 Air flow meter
P0300 misfires detected generic
P0301 cylinder 1 ignition failures
P1177 mixture correction multiplicative 1
P0302 cylinder 2 ignition failures
P0303 cylinder 3 ignition failures
P1173 mixture 1 strenght (additive)
Dupa aceea, mi le-a sters si mi-a dat o resetare de fabrica si s-au constatat urmatoarele erori:
P0300 misfires detected (generic)
P0302 cylinder 2 ignition failures
Am comandat o pereche de bujii ngk una mare una mica, sa inlocuiesc la cilindrul 2, savad daca e vreo diferentaa. Eu sapt trecuta am vazut ca nu lucra treiul. Am zis ca e bobina
Cand am schimbat bobinele intre ele, tot treiul facea figuri.
Nu stiu ce sa mai zic. Un tip a zis ca ar putea fi vreo supapa, din cauza ca eu am gpl pe ea. Alt ineva a zis ca poate de la amestecul prea bogat de gpl. La gpl am facut in voluntari la fratelli remedieri, schimbare punte injectoare, calculator, recalibrare, etc.. si a zis ca ii apare la gpl ca totul e in regula...dar masina tot mergea in 3 si pe gaz si pe benzina. Am consum pe bord 21,6 l/100 ... la pompa sigur vreo 23, ca mereu bag mai mult cu vreo 2 decat arata pe bord. Nu stiu ce sa ii fac. Astept recomandari de mecanici sau macar sugestii de la cei care au trecut prin asta si au habar cam ce ar fi sa o luam prin eliminare. Motorul e schimbat de fostul proprietar. Avea 40000km, acum are cam 60000.
A mers perfect pana acum 2 sapt cand s-a aprins intermitent in bord check engine, s-a trecut in mers de pe gpl pe benzina, si o siguranta de 10A de la am gasit-o arsa, mi-a iesit putin fum de la puntea de injectoare gpl cand a schimbat siguranta un mecanic, am schimbat puntea si calculatorul de gpl stargas ca se prajise si ala. Dupa toate astea nu mai merge bine deloc. ....