salutare Alfisti
Au trecut 2 ani de cand nu mai am fosta masina... Cea de aici
viewtopic.php?f=72&t=22166
Am vandut-o intr-un moment de pierdere materiala cand se nascuse primul copil din viata mea si am crezut ca nu o sa mai am ce sa fac cu o cabrioleta impractica de 2 locuri. evident era de weekend si ma gandeam cum imi voi petrece viata cu un break familist si imi voi proiecta toate bucuriile catre partile mai familiste. Masina a plecat inapoi in Italia la o firma care se ocupa cu rentals pentru evenimente si nunti. Am fost mandru ca macar fiind la ea acasa va fi purtata cu mandrie si va avea un viitor placut.
Evident ca de cate ori zaream pe strada cate un GTV sau vre-un Spider (mai nou, ca astea 916 le numeri pe degetele de la o mana cele bine intretinute) oftam si imi aminteam de fosta mea bucurie. Nu a fost usor si nu am trecut usor peste amintirile cu fosta masina, asa ca am cautat zi de zi din mai pana ieri un 916 demn de preluat pentru un proiect personal de bucurie sufleteasca.
Si iata ca a aparut minunea! Un spider tot negru, tot 2.0 TS, chiar ceva mai bine intretinut in timp decat ce am avut eu, cu multe amintiri frumoase despre ce masina am avut in trecut.