Asa cum unii dintra voi probabil stiti, acum catva timp si-a facut aparitia pe forum un tip, pe nume Stefan, din Oradea, care a inceput sa-si faca publicitate peste tot, oferind servicii de resoftare invocand experienta de ani buni lucrati in Italia. Din curiozitate i-am trimis un PM intrebandu-l unde anume a lucrat in Italia si cum a invatat meseria asta. Raspunsul m-a facut si mai curios, Stefan invocand cursuri facute cu Accinni Giovanni si Adolfo Galletto plus ani lucrati in aces domeniu in Italia. Pentru cine nu stie, Accinni si Galletto sunt mituri in acest domeniu si nu numai in Italia...
Intre timp Stefan a primit primul ban, anticipat de altfel de mine
, si-a facut alt user si a inceput sa scrie iarasi si unde trebuia si unde nu trebuia, inclusiv pe topicul deschis de seth despre ALFATUNER-GUS.
Intrigat oarecum de insistenta lui, i-am propus urmatorul lucru intr-un topic care ulterior a fost sters, motivele le stie mai bine cel care a facut curatenie pe-acolo: eu ii trimit softul .ori de pe masina mea, el imi trimite un soft .mod, eu il pun pe masina, il testez si postez un feedback cat se poate de obiectiv.
Pentru cine nu stie, am un topic deschis la oferte extinse unde promovez servicii de resoftare facute in colaborare cu un italian, softurile de pe masina mea sunt facute de acest italian cu varianta 'race' am ajuns la 192cv pe dyno, cativa stiu cum trage masina mea.
Deci nimeni nu poate spune ca intentia a fost de a obtine un soft gratis. In plus, Stefan poate fi considerat un concurent al meu, pentru ca ofera aceleasi servicii. Multa lume l-a judecat dupa felul in care scrie, am citit chiar opinii de genul 'eu nu mi-as resofta masina la unul care scrie in halul asta'. Eu sunt mai kamikaze de felul meu, asa ca m-am hotarat sa fac experimentul acesta.
Ca s-o scurtez, aseara am primt softul de la Stefan, azi l-am pus pe masina si am iesit la o tura pe autostrada. Mentionez ca de la sosirea iernii nu mai am pe masina softul de 192cv, am alta varianta, dar nu este deloc departe. Stefan l-a vazut si a estimat un +35cv in plus, spunandu-mi ca varianta trimisa de el ar trebui sa imi dea un plus de 34-40cv, dar o erogare mult mai liniara a puterii.
Eh, trebuie sa spun ca masina trage FENOMENAL cu noul soft. Nu credeam ca o sa ma mai impresioneze vreun 1.9 mjet resoftat, dar am avut placuta surpriza sa fiu inca o data impresionat de al meu. Nu stiu la ce valori am ajus, eu estimez clar peste 190cv, ZERO FUM, nici macar la 200 km/h, trage intr-adevar liniar de la 2000 rpm pana la 4500 rpm!
Cu primul drum la Ploiesti o sa mai fac o masuratoare pe dyno, stiu ca sunt bani aruncati dar curiozitatea este mult prea mare
Am promis ca o sa fac acest topic si m-am tinut de cuvant, nu poate decat sa ma bucure faptul ca in sfarsit am gasit un roman care stie sa modifice cum trebuie un jtd, si inca unul care a acceptat sa faca un soft gratis!
Nu pot sa zic decat.. BRAVO STEFAN, sei un grande!