Bună ziua colegi alfisti și la mulți ani pe anul te tocmai se termina.
Sunt posesorul unui gt 1.9 jtd 16v 150cp an 2006, varianta de echipare distinctive.
Pe data de 23 ianuarie am plecat din Italia spre România, iar pe la întrare în Slovenia am simțit ca mașina nu mai trage cum trebuie, în momentul când o acceleram brusc îmi urca termometrul fără ca viteza mașina sa crească, kilometrajul rămane la aceiași viteza în momentul când o acceleram puternic, gen un kick down în accelerație, fenomen de ambreiaj dus, patina ambreiajul, cum de altfel mia spus și mecanicul meu din România la telefon.
Bun am ajuns în tara fără probleme cu mașina și am băgat-o în reparație primul a fost ambreiajul (kit ambreiaj Valeo, tot Valeo era și cel vechi) automat de schimbat, volanta a verificato mecanicul și mia spus ca e încă bună și nu trebuie sa o schimb, plus discuri spate+plăcute fata spate marca brembo, cablu frână de mana, ulei Petronas synthium 7000 0w40+filtre de la Mann.
Astăzi mia terminat de schimbat toate acestea, iar când am plecat în test cu mașina, după câțiva km în prima faza mi sa aprins martorul de abs și cel de vds cod de eroare c1340, senzori de parcare nu funcționează, pilotul automat nu, geamul de la pasager nu mai merge pe comanda automata la urcat coborât, la butoanele de la clima nu se mai aprind luminile, pe scurt a cam luat-o razna partea electrica.
Va întreb pe voi ce ar trebui sa fac și cum pot remedia aceste probleme, sa fie legate toate aceste probleme electrice, de ceva problema mecanica pe care sa o fi făcut mecanicul în procesul de schimb al tuturor pieselor menționate mai sus? Procesul oricum a fost făcut cu bateria data jos, mașina a stat 3 zile la el.
|