Salutare Alfisti,
In sfarsit am terminat cu inmatricularea unei Alfa Romeo 147 TS 2.0 - cutie automata!
Iubesc aceasta masina, am vrut-o de foarte mult timp dar budgetul nu mi-a prea permis si am stat in ultimii 2 ani cu un Fiat
Am luat-o inmatriculata deja in Bucuresti dar am vrut neaparat sa fie pe numele meu si numere proprii, maine o sa vin si cu poze!
Masina arata impecabil la interior dar din pacate are baia de ulei fisurata ( vineri sunt programat ) si curge foarte mult ulei hidraulic ( din ce mi-a spus mecanicul, 99% este bolul fisurat si el, dar nu a avut cum sa o verifice inca ). Inafara de asta, sper sa nu aiba nici-un viciu ascuns.
Ceva sfaturi? Am inteles ca ar trebui cel putin 1 data pe an sa ii fac calibrarea cutiei de viteze si am inteles ca ar cam avea mici "defecte" la consum
. Nu ma astept sa consume 8, totusi, este o masina de 150CP si motor 2.0, dar sper ca nu incepe sa consume nici 20
, dar ceva sfaturi cum sa reducem consumul? Stiu ca schimbarea sondei lambda ar ajuta?
Multumesc frumos, este primul meu post aici pe forum dar am citit cred ca aproape tot forumul