zecelei Quote:
dar numere delea negre nu-i mai pui ?
daca volanul si console erau facute la fel pe o alfa din state intr-un forum din state.. dadeau bine, ca ei sunt americani. noi suntem tarani daca ne facem. am vazut 3 alfe pe niste forumuri pana acum facute la fel, dar volanul era imbracat in rosu nu in crem. dadea excelent. sunt convins ca daca vreun moderator sau proprietarul forumului facea cusomizarile astea, nu mai apareau semnele
din partea voastra.
unpic de respect.. e ca si cum ai spune de nevasta unui prieten: ce hadoasa e nevasta-ta, eu n-as fi luat-o in locul tau.
Nu ma simt moderator sau proprietar al forumului (orice ai intelege tu prin asta) dar vad ca e un trend ca omul sa se "laude" cu ceva (vorba vine.. sa isi expuna masina) apoi daca parerile nu sunt cele mai bune, sa se ascunda dupa scaune, sa faca pe victima si sa blameze asa zisa comunitate.
De ce se mai deschid topicuri de genul asta daca nu pentru pareri vis-a-vis de modificari? Plus ca nu e nimeni obligat sa inghita tuning-ul din State doar ca e de acolo. Majoritatea si acolo sunt niste "manelisti" la baza. Negrii si care asculta alt gen de muzica.
Deci unde-i lispa de respect daca unii am zis ca masina e super, dar ca nu ne place volanul?
Eu cand am aruncat o intrebare si au sarit douazeci sa nu o fac, am facut-o oricum pt ca aveam eu o idee fixa si asa mi-o doream. Culmea, dupa asta au venit si alte pareri si bineinteles idei pt altii.
Cum eu nu-mi modific masina sa iti placa tie (sau altora de pe aici), la fel si masina asta a fost modificata cu un scop, altul decat sa fie pe gustul meu (in totalitate, pt ca repet masina mi se pare bestiala in rest)