It is currently 04 Feb 2025, 21:48

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: 12 Nov 2016, 00:10 

Car: 23:00
Salut, sunt nou pe forum :D O sa iau de curand permisul si as dorii sa achizitonez o alfa 159 jts sau jtd 2005-2007(prima masina) nu stiu care din ele ar fii mai buna, bugetul ar fii 4800 de euro cu inmatriculat cu tot. Am gasit model respectiv la 3500-4000 doar ca mi-e cam frica sa o cumpar si dupa putin timp sa trebuiasca sa investesc o groaza de bani in ea. Toata lumea imi spune ca alfa este scumpa la piese, ca are consumul mare, in concluzie nu este buna(sfaturi). As vrea sa stiu parerea voastra ce mi-ati sugera.
Sau alta varianta ar fii audi a4 1.8T 2002-2004 :D :D :D

PostPosted: 12 Nov 2016, 00:59 

Car: MB E 250 CDI
Andreas Quote:
...as dorii sa achizitonez o alfa 159 jts sau jtd 2005-2007...
...bugetul ar fii 4800 de euro cu inmatriculat cu tot...
...alta varianta ar fii audi a4 1.8T 2002-2004...
Ca esti nou pe forum vad.
Ca esti nou si pe lumea asta... Tac.
De fapt nu tac, dar ne racim gura de pomana cu voi. Cu 48 de sute nici macar mizeria aia de Haudi n-o cumperi in stare buna, daca chiar vrei modelul mentionat. De 159 nu mai vorbesc, n-are rost.

P.S.1: D-aia nu vreau sa scoata astia taxa, vor avea liber negrii (care cumpara o masina de fix cati bani au in buzunar) sa umple tara de tomberoane. Nu mai pasteaza un cent pentru mai tarziu, arunca totul pe masina, bineinteles cea mai fitoasa care incape in suma aia. Si care, in mod normal, n-ar incapea, dar romanul ii face loc alegand cel mai ieftin gunoi, "premium" sa fie... In Italia, directorul firmei venea la sediu dimineata cu Panda din 2007, iar conationalii nostri care manevrau motostivuitoare d-alea prin curte - cu A4 din 2010.

P.S.2: Conditionalul prezent implica verbul auxiliar a avea si infinitivul verbului de conjugat. (in cazul tau C4, care are un singur "i").

P.S.3: P.S.2 nu ti se adreseaza si este evident de ce nu... e pentru ailalti, multi.

PostPosted: 12 Nov 2016, 02:10 

Car: 156 gta, 159
nu inteleg dc majoritatea au devenit duri si rai cu cei noi....
omul a cerut o parere. impuscati-l ca nu a postat unde trebuie dar..... pentru ce mai sunt forumurile? daca cere la inceput o parere imediat e pus la zid, daca cere dupa ce-si cumpara masina e facut in fel si chip ca a luat un cazan si nu a intrebat inainte.

on topic acum pt initiator. amice iti inteleg entuziasmul, mai ales fiind si la prima masina banuiesc.
nu te arunca la figuri cu motoare mari si basini. gazul e scump si consumul din realitate e mai mare decat ce se vorbeste pe forumuri (mai ales pt acel 1.8 T fiind benzinar). si in geneal sunt si alergate
daca totusi vrei 159 ia una cu mai putine dotari si un motor de 1.9 ar fi destul. cel putin 1.9 jtd ul este un motor arhicunoscut si si-a dovedit fiabilitatea. de cele pe benzina nu vreau sa ma pronunt ca nu stiu mai nimic

de inceput ai nevoie de ceva mai simpla ca sa o poti intretine usor si sa nu aibe ce sa se trice la ea.
incearca sa gasesti una cu cati mai putini km si verifico temeinic. nu merge pe incredere... daca gasesti ceva pune linkul aici pe forum la sectiunea "sfaturi achizitii 159" sigur vei gasi destui binevoitori care sa te ajute. indiferent ce spune lumea, km multi inseamna probleme.
spor si sa ai noroc de o masina buna

app pt cei care urla doar masini scumpe si cat mai noi
prima mea alfa (156) am dat 1000 euro pe ea. am mai bagat bani in bucsarae si alte tampenii de i-am dublat pretul. dar masina cum am spus mereu, imi doresc ca toate masinile mele sa fie lafel de fiabile ca aia.

156 jtd
vw golf 2 gti

Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC+03:00