Salutare tuturor!
Fost proprietar de mai multe modele de la BMW,m-am hotarat sa fac pasul spre o Alfa Romeo 159,masina dupa care imi rupeam gatul pe strada de cate ori o vedeam...
Asadar,sunt proaspat posesor (5 zile)de o Alfa Romeo 159 din 2007 1.9 JDTM 120 cp...
Nu este foarte dotata,are geamurile electrice fata-spate,pilot automat,clima,comenzi volan.cred ca e varianta de baza,dar pentru mine este suficient.
AstaZi i-am facut schimb de filtre (toate pe MANN) si ulei Motul X-Clean 5w40.Sper ca am facut alegerea corecta cu uleiul,pentru ca in uleiurile recomandate de producator nu am incredere...Cel putin cel de la BMW era un
...
Tot astazi am descoperit si prima problema:imi curge ulei din caseta de directie.Am observat ca imi era umed carenajul dreapta fata jos,iar astazi cand am urcat-o pe elevator surpriza:toata caseta de directie plina de ulei.M-am uitat cu mecancul si nu ne-am putut da seama pe unde curge..Am completat cu lichid si urmeaza sa o dau jos,sa o trimit la reconditionat..sau..sa iau alta.
In rest sunt foarte multumit,imi place la nebunie parca tot mai mult pe Zi ce trece,si sunt foarte hotarat sa o intretin ca la carte.
Fostul proprietar mi-a zis ca masina are bluetooth,dar eu nu reusesc nici cum sa ma conectez cu telefonul meu.Ma poate ajuta cineva cu aceasta problema?
Am mai observat in bord un port usb.Ce pot face cu el?