Voi sunteti genu de oameni care probabil nu vindeti ceva mai mult decat covorasele de la alfa romeo. Si daca le-ati vinde si pe alea sunt sigur ca tot nu ati gandi asa.
Incerc probabil din cate se si vede (activitate minima) sa nu ma bag in toate prostiile de discutii care se poarta pe aici, uneori citesc ma amuz, alteori citesc si trec mai departe, dar aici nu pot sa ma abtin sa va zic sa nu va mai cacati pe voi. Cand ai ceva de vandut, pai frate, faci pe dracu'n patru sa-l dai. Sau voi nu ati vandut ceva niciodata? Si aici ma refer la ceva produs de voi, creat cu mana voastra, nu numai la revanzare.
Stau pe forumuri de cand sunt mic, am avut si am/administrez forumuri de ceva ani buni, fara sa folosesc view active topics. Daca viata voastra este atat de afectata de faptul ca apar topicuri cu vand chiloti dama la mica publicitate, singura mea solutie e sa se faca un forum strict pentru mica publicitate alfa romeo si sa se scoata searchul de la primul forum (pentru a nu aparea nimic din continutul lui in ochii vostri la view active topics).
Exemplu:
http://www.astraforum.ro/forums/" onclick="window.open(this.href);return false;
In continuare imi sustin parerea ca va cacati pe voi (concluzie principala). Tineti la aceasta asociatie? Da? Atunci ajutati-l pe acest om sa bage niste bani in conturile ei, ca Alfa Fest 2010 sa fie cu un pic mai frumos si mai distractiv. Sa vina si dacia sa-si vanda duster-ul la noi pe forum, daca plateste cum trebuie, ma doare'n ****. Atata timp cand asociatia ia banii e perfect. Si ghici ce... nu sunt membru oficial. A fost strict o gandire lansata sa va deschida mintile undeva mai departe de mentalitatea de turma.
Domnule boxer79 in cazul in care mai sunteti interesat sa investiti pentru publicitate va rog sa-mi trimiteti pe PM cu cine ati luat legatura si voi incerca sa va indrum eu mai departe in directia care trebuie.