Salutare tuturor.
Nu de mult am devenit si eu proprietar Alfa... si atat de mult imi place masinuta ca neaparat vreau sa fac un upgrade la sistemul de navigatie existent.
Detin un Alfa Romeo 147 1.6 105CP dotat cu navigatia din fabrica.
Doresc sa fac upgrade astfel incat sa am camera de marsalier si player multimedia dar pe sistemul existent.
Motiv: Masinuta va fi condusa mai mult de nevasta mea impreuna cu 2 copii mici deci evident ca doresc sa fac acest lucru atat pentru siguranta lor cat si pentru confort.
Am decis sa merg pe ideea de upgrade la sistemul existent din cauza computerului de bord adica imi arata toate informatiile ce apare si la ceas + comenzi volan etc.. si nu am vrut sa raman fara aceste dotari.
Variante:
Sau schimb navigatia cu una mult mai performanta dar acest lucru se va intampla doar daca cineva ma asigura 100% ca nu pierd optiunile auxiliare cum ar fi comenzi volan consum afisat pe ecran etc...
Al doilea varianta care eu zic ca este mai low cost si mai fara riscuri inutile este un upgrade la sistemul existent ce am gasit la un singur loc pe internet.
Mai jos vedeti un link mai exact ce vreau.
https://www.youtube.com/watch?v=X8CxNJH_2rk" onclick="window.open(this.href);return false;
Problema e ca nu stiu de unde sa achizitionez echipamentele auxiliare si mai exact ce sa achizitionez.
Orice sfat si ajutor este binevenit.
Multumesc anticipat si va doresc asfalt uscat.