It is currently 27 Nov 2024, 00:40

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: 04 Jun 2016, 19:36 

Car: 147 ts
Va salut! Dupa o lunga utilizare de auto nemtesti, si dupa o ultima experienta neplacuta cu un golf 5 fsi, am hotarat sa schimb mana si sunt posesorul unei alfa 147 ts de 105cp din 2002. Am masina de 3 zile si a fost dragoste la prima vedere. Cert e ca romanii nu dau prea multe sanse altor marci, iar eu am fost unul dintre ei. Dupa primul drum cu alfa de la ploiesti, de unde am cumparat.o, pana la galati, pot spune ca masina e mult, dar mult peste asteptarile mele. Am 2 intrebari:
1. Am senzatia ca motorul se incalzeste mai mult decat la celelalte cu care am mers, desi apa nu a trecut de 90. E asta o caracteristica a alfelor?
2. De oglinda retrovizoare e prins un dispozitiv care nu stiu ce rol are. Initiam am crezut ca e senzorul de ploaie, dar nu e. Daca nu o sa stie nimeni ce e voi reveni cu o poza. Poate sa fie antena pentru telefon, bluethoot sau ceva? In computerul de bord apare si ceva legat de telefon, dar ju m.am edificat.
Multumesc

PostPosted: 09 Jun 2016, 00:53 

@ Tonis: La 147 senzorul de temperatura exterioara este in partea inferioara a oglinzii soferului, adica surprinzator sau nu, este la exterior. De oglinda retrovizoare iti atarna senzorul de ploaie/lumini. Probabil e defect, daca nu l-ai prins in actiune, sau esti in mod "manual" si e dezactivat.
PS. Iti recomand sa descarci manualul de utilizare si sa il rasfoiesti putin.

--------------------oOOo-(_)-oOOo--------------------
Now: Alfa Romeo Stelvio, 2.0T, 280CP

Hers: Mitsubishi ASX 1.6, 117CP
EX: Mitsubishi Outlander 2.2, 150CP
EX: Mitsubishi Lancer 1.6, 117CP
EX: Alfa Romeo 147, 1.6 TS, 105CP
EX: Alfa Romeo 147, 1.6 TS, 120CP

PostPosted: 09 Jun 2016, 11:02 

Tonis Quote:
1. Am senzatia ca motorul se incalzeste mai mult decat la celelalte cu care am mers, desi apa nu a trecut de 90. E asta o caracteristica a alfelor?
Daca apa nu trece de 90 e bine, senzatia asta ca motorul emana mai multa caldura ca alte masini o am si eu si am avut-o de cand am luat masina.

Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC+03:00