Bună ziua, numele meu este Sebi, nu de curând am împlinit 18 ani, am luat permisul, și sunt un proaspăt posesor unei Alfa Romeo 156 sportwagon 2.0 jts 16v 166 CP din 2002, mă bucur sa fiu printre voi și sa văd oameni la fel de pasionați ca mine de Alfa Romeo, povestea mea cu Alfa a început astfel: înainte sa împlinesc 18 ani, am început școală de șoferi, ai mei mi-ai promis de majorat o mașină, așa ca am început sa caut diferite mașini, majoritatea erau scumpe, altele nu erau pe placul meu, pana mi-a spus tata ca verișorul său are o alfa 156 și ca as putea sa caut sa văd dacă îmi place, în mintea mea era: "da, sigur, alfa, ce mașina mai e și asta?" , și am început căutările, prima mea reacție după ce am văzut alfa 156 a fost de nedescris, pur si simplu m-am indragostit de ea, era exact ce căutăm, o mașină frumoasa la exterior, la interior, și nu foarte scumpa. Am început sa iau legătură cu diferiți oameni, pana am găsit mașina(Alfa) perfecta din punctul meu de vedere. Seara când mă puneam în pat deja îmi luam filme, mă vedeam în mașină, conducând. i-am arătat tatălui meu mașina, bineînțeles ca i-a plăcut, a luat legătura cu omul acela, iar după câteva zile mașina a ajuns în parcare la mine, eram atât de entuziasmat, pur și simplu nu pot sa descris sentimentul, toată ziua coboram la ea, stăteam în ea, îmi venea și seara sa cobor și sa dorm în ea
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Dar mai urma sa iau permisul, mașina a venit cu 2 săptămâni înainte sa iau permisul, fapt care m-a ambiționat mai mult sa învăț pentru a lua permisul, după 2 săptămâni a venit ziua cea mare, sala, îmi era mult mai frica la sala decât la traseul
am avut emoții, dar se pare ca am luat din prima, cu 24, dacă stați sa va gândiți, cât de penibil as fi fost, sa am mașina în parcare, dar sa nu iau permisl
după o săptămână a venit și traseul, care bineînțeles l-am luat fără probleme, și deja nu mai aveam răbdare, după 2 zile am fost sa-mi scot dovada înlocuitoare ca sa pot conduce
și de atunci mai tot timpul merg cu mașina
va mulțumesc ca m-ați ascult, sper ca nu v-am plictisit. Mă bucur sa fiu printre voi! Numai bine !