Am pus un titlu mai general , deocamdata am dat jos doar bancheta din spate , am incercat mai de mult sa umblu la ea dar neavand o motivatie serioasa nu am insistat , nu ca acum as fi avut ,dar vreau sa dau cu aspiratorul prin spate si ma interesa ce gaseam pe acolo . Pentru multi este o treaba simpla , nu am incercat mai demult pentru ca nu stiam daca este ceva de stricat pe acolo , negasind informatii precise ,am zis sa nu fie ca la alte modele si sa aibe cleme de plastic care se rup.
1. Bancheta are in fata , in partea de jos, 2 cleme metalice , acestea se simt la mana , ca pozitionare sunt pe unde se termina plasticul care vine dinspre usa din stanga si dreapta si intra sub bancheta , dupa ce sa gasit zona clemelor ,stanga - dreapta , se baga o surubelnita mare sau un levier sub bancheta langa fiecare clema si se ridica in sus pe rand .
Probabil ca merge scoase clemele din fara si cu mana dar , in cazul meu nu a mers.
Dupa ce au iesit din locasul lor cele 2 cleme din fata , se ridica in sus partea din fata a banchetei si se scoate partea din spate a banchetei din cele 2 agatatori , acestea nu fac altceva decat sa presese in jos intaritura metalica din spatele banchetei.
2.Dupa ce se scoate bancheta , se vad cele 2 suruburi de 8 care prind partea de jos a spatarului de masina , dupa ce sau scos , se dau centurile de siguranta pe lateral si se impinge in sus spatarul , acesta se blocheaza la un moment si nu se mai ridica , atunci se trage in fata de partea de sus a spatarului si aceste iese din locasul lui .
Data viitoare vreau sa dau jos si platoul de la luneta pe care vine stopul si locul pentru maruntisuri ,sa il sterg mai bine , asta mi se pare ca mai are niste suruburi /cleme ascunse pe undeva ,in afara cele care sunt la vedere din interior . Vrei nu vrei daca se schimba amortizor /arc pe spate trebuie demontat.
Attachments: |
1.jpg [ 366.14 KiB | Viewed 1447 times ]
|
2.jpg [ 274.97 KiB | Viewed 1447 times ]
|
3.jpg [ 295.91 KiB | Viewed 1447 times ]
|
4.jpg [ 238.21 KiB | Viewed 1447 times ]
|
5.jpg [ 273.77 KiB | Viewed 1447 times ]
|
6.jpg [ 241.67 KiB | Viewed 1447 times ]