Cat de tare ai facut masina !
Eu am vazut actiunea asta ca ceva low-profile, m-am gandit ca poate mai sunt si altii care simt ca merita sa faci un gest frumos in apropierea Sarbatorilor. Am vazut ca in ultimul timp in Bucuresti intalnirile parca au luat o amploare mai mare, asa ca de exemplu se poate stabili o data la care fiecare sa aiba in portbagaj cateva pachetele pregatite, in functie de posibilitati, de inspiratie. Pungile pot fi inscriptionate sau nu, eu ca semnatura as merge pe o masinuta Alfa Romeo de jucarie, de orice forma sau culoare. In rest, in pachetelul respectiv as mai pune ceva dulciuri, niste portocale, in fine, fiecare decide pentru el. Poate fi un singur pachetel, sau mai multe. Se strang toate intr-o masina si se duc undeva unde pot aduce un strop de bucurie unor copii necajiti. Nu trebuie sa fie o casa de copii sau un spital, poate fi si o scoala dintr-o zona rurala, sunt multe sate sarace, iar invatatorul/invatatoarea de acolo cunoaste foarte bine situatia copiilor pe care ii are in clasa, multi venind infometati la scoala si le poate da direct parintilor, sa le puna sub brad (daca exista), sau le poate imparti la sfarsitul orelor.
Nu va imaginati ca bun, poate se strang 10 - 15 pachetele, ca nimeni n-o sa fie interesat si atunci ce mare lucru, ganditi-va ca 15 pusti care zambesc foarte rar, vor avea un motiv de bucurie si ca voi ati facut ceva in sensul asta, it's that simple.
E doar o idee si daca se va decide o data, voi face tot posibilul sa ajung si eu cu cateva pachete, la intalnirea respectiva, sau sa trimit pe cineva cu ele, in caz ca nu pot ajunge in Bucuresti.
Daca cineva cunoaste vreo destinatie potrivita undeva nu la foarte mare distanta de Bucuresti, cu vreo persoana de contact, ar fi foarte bine.