Salutare tuturor. M-am alaturat si eu de o saptamana familiei Alfa Romeo, cu Bihoreanca mea 156 2,4 JTD din 2002, 300.000 de km. Sunt foarte mandru de aceasta decizie, nu credeam ca o sa ajung sa conduc asa ceva, dar de la prima intalnire (in parcare la Kaufland cu fosta proprietara) am stiu din start ca trebuie s-o cumpar. Finete ca finete frate, dar masina asta alearga nu gluma! Am achizitionat masina cu 1500 de euro, pe partea mecanica e impecabila,dar totusi am cateva probleme cu ea, inchiderea centralizata nu functioneaza, infocenterul daca se incalzeste nu il pot folosi (se duce display-ul), am un martor in bord (ceva legat de airbag), nu pot sa reglez farurile si cateva probleme minore care se rezolva. Asa ca am trecut peste introducere, am si eu nevoie de cateva sfaturi, daca se poate. In principal vreau sa stiu la ce "riscuri" ma expun. Sa zic asa
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
. Sunt curios cam la ce probleme sa ma astept. Intreb asa prematur pentru ca sunt la prima masina cumparata si sunt putin stresat, fiind amator de masini. Multumesc anticipat!