Mi-am instalat Android Auto ( nu merge din magazinul google, trebuie de aici
www.apkmirror.com) si functioneaza Waze-ul pe displayul/navigatia masinii ( Ford Focus achizitie Martie 2017, probabil fabricatia a fost Decembrie 2016 sau Ianuarie 2017).
Pe langa partile bune (merge sa pui atentionari, merge touchscreen-ul bine la comenzi), evidente, ale aplicatiei Waze pe display-ul masinii, mai sunt si parti ''negative'' si anume :
- display-ul Ford are o rezolutie slaba si sa zicem ca la inceput te deranjeaza
- pe display lucrurile se misca mult mai incet decat pe telefon, adica atunci cand te misti/schimbi directia, pozitia ta pe gps se actualizeaza mai greu (cel putin in oras). Tind sa cred ca depinde si de transmisia dintre telefon si masina...adica chestiuni care depind de hardware-ul din dotare
- o chestie deranjanta (poate o fi si de la display-ul Fordului) este ca atunci cand ai activata si navigatia Waze-ului, casuta din stanga sus (cea cu schimbarile viitoare de directie sau atentionarile de politie, diverse), imi ocupa foarte mult din spatiul vizual, iar daca eventual fac si stanga, nu prea se vede pe harta unde merg
Ma rog, te obisnuiesti ca sa zic asa, dar tot mi se pare ca ocupa spatiu mult din total display.
- telefonul conectat ( la mine este un port USB frontal, pe panoul masinii, si doar de acolo ma pot conecta cu Android Auto) nu poate fi folosit la nimic, practic este blocat cu aplicatia Android Auto
- prin aplicatia Android Auto poti sa raspunzi la telefon, adica functioneaza si handsfree, numai ca nu vad agenda de telefon, iar comenzile de pe volan nu functioneaza, atunci cand ma suna cineva, nu pot sa preiau/inchid apelul
Oricum ar fi, faptul ca imi apar atentionarile in acelasi timp ca si pe telefon (am facut proba aseara cu telefonul de firma conectat pe Waze si telefonul personal pe Android Auto) este fix de ce aveai nevoie.