leu22 Quote:
@BZ 76 DIA Sunt curios cam din ce ai mai scoate 1000 de euro de la epava.
Pai ce sa zic, ramai curios in continuare, in caz contrar eu ar trebui sa renunt la a vinde piese din dezmembrari si probabil te-ai apuca tu, din moment ce ti-ai satisfacut curiozitatea (ipotetic)... Actiune si reactiune, deh, e un principiu, nu te obosesc sa-ti explic, pari suficient de odihnit, lasa-o asa...
leu22 Quote:
Nu de alta dar mai am un Crosswagon Q4 la dezmembrat si in afara de sistemul 4x4 nu am mai vandut nimic.E plina tara de 156 la dezmembrat...
Exact ce spuneam mai sus, poate nu e vina pietei saturate si "plina de 156 la dezmembrat", poate e pur si simplu vina ta ca nu stii sa vinzi. De fapt asta nu e o vina, nimeni nu le poate face pe toate, s-o denumim generic "neajuns".
leu22 Quote:
Pretul masinii se invarte la 3000 euro inmatriculata la noi. Una cat de cat ok sare bine de 3000.
Eu chiar am accentuat in postul anterior ca nu ma intereseaza la cat "se invarte" o alfa de tipul ala pe site-urile de vanzari, ci exact la suma cu care se vinde efectiv in piata... Si suma aia, ti-o spune cineva care de aproape 10 ani vinde/dezmembreaza/repara Alfa Romeo, e undeva la maximum 1800 euro.
Daca ai intrat pe acest forum sa auzi numai pareri pro, sau convenabile sa spunem, ei bine unii mai au prostul obicei sa arunce pe masa si realitati. Deci asta e, ai adus involuntar in stare de neintrebuintare un model Alfa Romeo care e oricum de mult depasit fizic si moral, o masina pe care orice vestic cu bun simt o scotea din proprie initiativa din circulatie, etc, etc... Si daca eu acum (sau cei de la compania de asigurari) ar trebui sa pun/puna botul la povesti lacrimogene cu preturi de vanzare, valori de piata si/sau valoare sentimentala, bla, bla... hai sa fim seriosi !
In zilele noaste cu 5000 Eur iei o 159 diesel destul de dotata si intr-o stare mai mult decat decenta, asa ca dupa ce ne trezim din vise de genul "sare bine de 3000" ma gandesc ca ar fi bine sa acceptam si ofertele de bun-simt (dupa parerea mea) ale firmelor de asigurari.
P.S.: Pana aici am postat in baza analizelor personale din piata, care te asigur ca sunt pertinente, altfel muream de foame.
In continuare postez si o parere personala subiectiva, e voie, de aia e forum: Si daca mi-ai da pe gratis un cazan din ala break de 115 CP din 1900toamna nu ti l-as lua, de unde naiba visati voi mii de euro la vanzare/despagubiri ??? oi vrea vreo 10.000 tu ca doar na, tineai la masina, nu se mai pune ca era o tabla de cel putin 12 ani vechime, dooh...