Sigur nu Autopalermo, eu am fost acolo cu gandul sa nu dau masina pe mana oricui cand e vorba de distributie, dupa ce mi-au zis ca kit-ul meu contitech e de kkt ca e contitech, ca tre sa schimb la magazin inapoi cureaua de accesorii sa iau cu 3 mm mai scurta, si ca e curios mecanicul "ce concentratie are antigelul" intr-un mod ironic, m-am trezit dupa 70 de km ca se aude aiurea motorul si se ingatuie ,merge subturata pierd ponei de sub capota
, dupa ce am fost inapoi si mi s-a dat diagnostic "sigur nu e de la distributie" "s-ar putea sa fie alternatorul de turatii" defapt au constatat ca era de la transmisia pusa de ei cu cateva zile inainte nu au strans rola, tipul care face receptia e corect, cand a facut mecanicul kit-ul in ziua aia el a facut un test de noxe si a zis se aude ceva de la motor, la care mecanicul "sigur nu e de la mine, a avut problema inainte nu o fi turat-o baiatul si nu si-a dat seama dar sigur nu e de la mine" a desfacut capota si a constatat ca ar fi de la capacul de motor ca vibreaza nu e prins bine l-a repus si mi-a dat fleet, ca apoi cum am spus am revenit in service si era distributia .... distributia aia care face motorul ghem daca nu e pusa bine asa ca... poti sa tai de pe lista ta autopalermo