8. yux_mm
Preda Ioan, 34 ani - 2008 Alfa Romeo 147 1.9JTDm
Ce anume cauti la o anvelopa?
Cauciucul, si cele 4 ori cativa cm2 de guma, sunt interfata dintre mine si planeta pe care locuiesc, drept urmare, un cauciuc performant la franare si stabilitate pe curbe este extrem de important pentru mine pentru a-mi pastra starea de agregare si inima functionala. Iarna, povestea se repeta, cu mentiunea ca e important drumul uscat si drumul ud. Drumul cu zapada vine pe locul doi, in principal datorita numarului din ce in ce mai restrans de zile inzapezite pe
Ce asteptari ai de la noua Michelin CrossClimate?
De curand m-am mutat intr-o tara (si am luat si masina cu mine
) in care iarna temperaturile trec sub 0 grade vreo 2 zile doar, in rest, cateva grade peste 0. Vara, in jur de 20 grade. In aceste conditii un cauciuc neaos de iarna nu prea isi mai are sensul, iar un cauciuc de vara isi face treaba la cele cateva grade peste 0, dar parca nu este ce trebuie. Drept urmare, un cauciuc all season incepe sa aiba sens. Insa, desi nu am probat nici un cauciuc all season pana acum, reviewurile pentru acest tip sunt destul de nefavorabile. Din descriere, CrossClimate pare a fi in sfarsit ce trebuie. Deci, ce astept eu de la acest cauciuc? Sa se comporte vara ca un cauciuc neaos de vara, iar iarna ca un unul neaos de iarna.
Attachment:
08_yux_mm.jpg [ 72.33 KiB | Viewed 3409 times ]