pablo_zet Quote:
M-am gandit sa fac un sumar cu cheltuielile pe partea mecanica cu GT-ul meu de la achizitie pana acum, poate ii ajuta pe cei care vor o masina ieftina si frumoasa sa aiba in vedere costul intretinerii unui GT vechi de 17 ani.
Am inclus pretul manoperei la mecanic si am mentionat doar piesele mai importante insa sunt si o gramada de garnituri, bielete, etc in aceste costuri:
2018: kit distributie, brate superioare si inferioare suspensie fata, teava esapament, cablu frana de mana, ulei si filtre = 5680 lei
2019: conducta servo, kit ambreiaj, 1 injector, 4 bujii, ulei si filtre = 4787 lei
2020: 1 injector, ulei si filtre = 1985 lei
2021: amortizoare si arcuri spate = 2921 lei
2022: reconditionare chiulasa, kit distributie, 2 injectoare, 4 bujii, incarcare AC, ulei si filtre = 6576 lei
Total cheltuieli = 21949 lei ~ 4450 eur
Sunt multumit ca acum masina trage bine, se simte sportiva si mi-am indeplinit scopul de a o aduce cat mai aproape de starea originala. Nu am cautat cele mai ieftine piese pentru ca vreau s-o tin si asta se reflecta in costurile de mai sus.
Urmeaza un vopsit complet cat de curand, si cu asta sper ca am terminat marile cheltuieli.
Costurile sunt prea mari, manopera prea mare sau adaos de cel putin 100% la piese...