It is currently 06 Nov 2024, 06:43

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: mocheta pasager uda
PostPosted: 24 Jan 2015, 19:28 

Am o nedumerire despre interiorul masinii; mai exact partea pasagerului> mocheta este uda si putin unflata + ca tot acolo mai este un decupaj in mocheta unde este localizata seria; proprietarul dinaintea mea sigur a incercat sa desfaca si este rupta mocheta si buretele de dedesupt; Este o problema cu infiltratii ale apei la acest model ? Unde trebuie sa verific ? trebuie sa scot mocheta si buretele ?
In plus, nu stiu nici cum ar trebui sa arate initial acel capac(este destul de aiurea sa simti o gropita cand pasesti in masina) - daca cineva are o poza sau un link m-ar ajuta sa readuc cat de cat la forma initiala. Tnx !

Post subject: Re: mocheta pasager uda
PostPosted: 25 Jan 2015, 11:49 

Cand am deschis portiera, am vazut apa care nu se scursese si era stransa in partea de jos a portierei, ca si cum chederul bloca scurgerea ei si era stransa intre prag si usa; cred ca 150ml de apa; cand am deschis-o apa s-a scurs in afara, dar se pare ca odata ce usa este inchisa si afara ploua, apa nu se scurge pe langa portiera ci in masina. Am cautat mai amanuntit si am descoperit ca este o problema frecventa cu scurgerea de la aerul conditionat, dar la mine se pare ca este o problema la portiera. A mai trecut cineva prin treaba asta ? Multumesc anticipat pentru sfaturi/linkuri/poze !

PostPosted: 25 Jan 2015, 12:30 

Car: Alfa Romeo GT jtd
portiera are niste gauri in partea de jos prin care curge apa,poate la tine sunt infundate.

ex.alfa romeo 145 1.9 jtd
ex. audi 100 2.0 D
ex.bmw 520i
ex.lancia prisma 1.9 TD
ex.olcit

PostPosted: 26 Jan 2015, 15:23 

Car: alfa romeo spider
Salut...am avut aceeasi problema...chiar mai grava....deci usa masinii in interior dedesubtul fetei de usa are o alta fata de metal pe care sunt montate toate accesoriile usii...acea fata de usa are pe margine o garnitura...daca cineva umbra de da jos acea fata de usa de metal...si nu schimba acea garnitura ...va intra apa in masina...eu am facuto pe garantia de cumparare a masinii la reprezentanta...fix aceeasi problema intra apa dedesubtul usii statea pe prag apoi se scurgea pe mocheta...am vazuto cu ochii mei :)))....

PostPosted: 27 Jan 2015, 02:39 

Mai era o problema si cu chederele. Se rezolva cu schimbarea acestora. Mai sapa putin pe forum ca imi amintesc sa se mai fi discutat chestiunea.

PostPosted: 27 Jan 2015, 20:43 

Salutare ! Am desfacut mocheta si totul este in regula; am turnat 10 litri de apape usa, pe plafol si pe parbriz... nimic!; o sa verific ce-a zis zoom. TNX !!!

Post new topic  Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC+03:00