cea mai misto prezentare a masinii, nu o gasisem pana acum:
https://www.youtube.com/watch?v=OflK_pYVA4M" onclick="window.open(this.href);return false;
ps:
eu am mers cu toate masinile din prezentare, implementarea torse/vdc este cea mai reusita, masina are si puncte slabe, ele nu apar in prezentare si nu sant legate de performanta transmisiei, multe din ele au fost discutate pe topicurile dedicate, audi ul compenseaza cu forta bruta, la fel bmw ul, alfa insa cu doua baterii vrla de 40kg pe spate este imbatabila, in anumite situatii din cauza arhitecturii suspensiei se comporta mai bine decat suratele nemtesti, daca avea un motor mai puternic, articulatii mai robuste si o tabla mai sanatoasa era imbatabila, insa probabil costa si cel mai mult, ce e sigur, alfa nu a facut mare profit cu acest model, a fost o palma prieteneasca data nemtilor, cate mini suv uri cu motor sub 2 litri diesel si awd serios exista, o sa sara cativa in sus cu duster sau alte flatulente impotente, nu exista fratilor, nu exista.
se bate moneda pe securitatea activa, fix ceea ce am observat si eu si am povestit cu mult timp in urma, nu cred ca s au uitat la postarile mele, nici eu la filmul lor pana azi