Dragilor, bine v-am gasit in acest grup restrans
Topicul este vizibil doar celor invitati sa ia parte la shooting, asa ca o sa va rog sa pastrati discretia, in speranta ca pentru ceilalti sa fie o surpriza placuta cadrele gandite pentru 2015.
Scopul topicului este sa comunic mai usor cu voi si sa ne organizam putin.
Asadar, in weekend-ul 27-28 Septembrie voi avea dificila misiune de a trage taote cadrele pentru calendarul de anul viitor.
Locatia va o hala in cadrul uzinei Faur. Va tin la curent deindata ce o sa am si eu mai multe detalii.
Ca si cadre, am gandit urmatoarele "perechi":
1. 155 (Alfa Romeo 1750) + 156 (nae) + 159 (DanS) - evolution/all black
2. 155 (antonel) + 75 (catalinkdk)
3. 147 (Cristian Miu) + 147 (Valak/Hermanoli) - 147s
4. 147 GTA (bobybadea+ Giulietta QV (?!) - hothatches
5. 159 (toshy) + 159SW (kali) + Brera (ALXege) + Spider (alegros) - 939/all red
6. GTV (?!) + Spider (zmarius) - 916 Series
7. GTV (valak) + GT (mugurel) + Brera (?!) - coupe evolution
8. MiTo (Rox) + MiTo (WKD?!) - MiTo's
9. GTV Junior (alfacorse?!) + GTV Junior (alfahooligan?!) - the 60s / Juniors
10. Spider S3 (Viorel Bordianu?!) + Spider S4 (Italoparts?!) - old Spiders evolution
11. Giulietta (lucianm) + Giulietta (littlefoot) - Giulietta's
12. 166 (KLE) + 156 (jukebox) - saloons
Shooting-ul va dura cam toata ziua (ambele zile), cine doreste sa ma asiste pe toata durata lui este binevenit.
However, putem planifica cadrele, astfel incat cei care au timp limitat si nu doresc sa piarda mai mult de 1-2 ore sa vina direct la ora stabilita.
Kali, Toshy, KLE si Valak vin din provincie special pentru shooting, ar fi frumos zic eu sa le oferim prioritate in alegerea timeframe-ului.
Dealtfel, Kali si Toshy si-au exprimat deja dorinta de a trage cadrul lor sambata. Ramane sa stabilim ora.
Din primele informatii, se pare ca nu vom putea fi in locatie mai devreme de 12
Va mai tin la curent pe masura ce am noutati, postati si voi daca aveti preferinte pentru zi si interval orar.
Inainte de incheiere, va multumesc pentru sustinere tuturor care v-ati anuntat disponibilitatea.
Promit sa iasa ceva foarte tare!