Aaaaaaaand back.
Vorba unui robotel ruginit: Sunt uimit si foarte, foarte speriat.
Ideea era sa ma laud cu ce portofel misto am si ma asteptam sa se mai anunte 1, 2 ca vor si ei. But daaamn, nu va mai opriti. Sincer ma bucur. Really!
Am vorbit cu omul care le face si este foarte incantat de idee. Totusi, n-am avut in vedere o problema, anume licenta Alfa Romeo. Pentru cine nu stie, nu ai voie sa vinzi nimic inscriptionat Alfa Romeo daca nu ai licenta, iar aia costa mult. Anyway, nu vreau sa pun in pericol business-ul de suflet al unui prieten in asa maniera. Portofelele se pot inscriptiona in fel si chip, insa e o linie fina intre a face ceva frumos si un kitch.
Drept urmare, discutand cu omul, am ajuns la concluzia ca ar fi frumos sa fie o serie Alfa Club. Logo-ul clubului este foarte frumos, in spiritul Alfa, dar fara problemele legale pe care le-ar putea duce inscriptionari cu Alfa Romeo, sigla rotunda, trifoi, etc. E mai select, mai restrans. Multi sunt Alfa Romeo dar nu toti sunt Alfa Club.
In ideea asta, daca este toata lumea ok cu utilizarea logo-ului Alfa Club pe portofele (fondatorii, in principiu), as avea nevoie de el in format vectorial si ii putem da bice la treaba.
radu@brandiuminc.com - pentru cine mi-l poate trimite.
DETALII
1. Portofelul este facut manual cap-coada. Intins, vopsit, ceruit, cusut, etc. Pielea e piele, ața e ață.
2. Partea rosie poate fi vopsita (ca la al meu) sau poate fi o piele rosie, la recomandarea mesterului. Vedeti pozele mai jos. Este rosu Maranello (dă Fărrari) si arata foarte misto in realitate.
3. Pretul unui portofel este de 290 lei (~62 eur). Mai mult de 3 bucati primesc 10% off.
4. Plata se face inainte.
5. In Brasov le pot inmana eu direct. Poate si in Bucuresti, from time to time, cand mai am drum. Asta daca nu sunt foarte nerabdatori oamenii. In rest, le voi expedia la fiecare in parte cu metoda preferata de livrare (Posta, Cargus, Fan, DHL, etc.) cu plata la destinatie. Mi se pare cel mai corect asa.
6. Mesterul a mai propus sa nu facem cu inscriptie laser ci sa folosim o stanta de metal, astfel incat logo-ul sa iasa embosat. Foarte, foarte misto, de altfel. Stanta costa vreo 200 lei. Daca se aduna mai mult de 15 doritori, o plateste el si le face asa.
Dupa aia stanta ramane valabila pentru orice vreti sa mai facem.
Ca procedura, as vrea sa-mi dea fiecare PM cu: numarul de bucati, rosu vopsit sau Maranello, detalii de livrare.
Continuam discutiile acolo, vedem cum facem cu banii, etc. Dureaza putin pana este gata un portofel. Nu se fac de pe o zi pe alta asa ca mentionati daca aveti nevoie de unul pentru cadou, ca sa intreb daca se poate face pana cand aveti nevoie sau nu.
So, astept raspunsul pentru logo-ul Alfa Club si PM-urile. Cu cine mi-a scris deja o sa reiau eu discutia, nu e nevoie sa-mi trimiteti din nou.