Asociatia Alfa Club Romania
https://www.alfaclub.ro/forum/

Alegeti testerul oficial AlfaClub pentru anvelopele Michelin
https://www.alfaclub.ro/forum/viewtopic.php?t=22253
Page 1 of 1

Author:  AlfaClubRomania [ 18 May 2014, 23:42 ]
Post subject:  Alegeti testerul oficial AlfaClub pentru anvelopele Michelin

Inscrierile s-au incheiat, juriul a deliberat*, acum este randul vostru sa-l desemnati pe cel ce va testa anvelopele Michelin. Tot ce trebuie sa faceti este sa votati**!

* Juriul a fost compus din 3 reprezentanti AlfaClub (marius, marp si litlefoot) si un reprezentant Michelin, iar criteriile de jurizare au fost atat cantitative, cat si calitative, si au vizat implicarea concurentilor pe forum, devotamentul fata de marca, frecventa si calitatea postarilor despre masina, compatibilitatea cu produsele Michelin, precum si calitatea argumentatiei.

** Atentie, voturile vor fi strict supravegheate, asadar nu incercati sa fraudati! Vor fi din start eliminate voturile venite de pe conturi nou create sau inactive, iar in cazul in care avem banuieli ca unul din concurenti incearca astfel fraudarea votului, ne rezervam dreptul de a-l descalifica.

Author:  AlfaClubRomania [ 18 May 2014, 23:44 ]
Post subject:  Re: Alegeti testerul oficial AlfaClub pentru anvelopele Mich

1. Cypy

Ciprian, 24 ani / 2004 Alfa Romeo 156 1.9 JTDm

"Cred ca sunt potrivit pentru acest test pentru ca parcurg distante foarte lungi in tara intr-un stil destul de sportiv cu o masina configurata in asa maniera incat cauciucurile chiar pot fi factorul cheie."

Image

Author:  AlfaClubRomania [ 18 May 2014, 23:46 ]
Post subject:  Re: Alegeti testerul oficial AlfaClub pentru anvelopele Mich

2. GNC

Nicu, 35 ani / 2008 Alfa Romeo 159 2.4 MJet

"Anvelopele Michelin sunt singurele care imi confera siguranta si confortul psihic atunci cand conduc.
Am o medie de 30-35.000 km/an si sunt sigur ca in situatiile tensionate prin care am trecut cu ea doar aceste anvelope m-au scos din incurcatura.
Doresc sa utilizez Michelin Sport PS3 si ca sa observ diferenta dintre vechile Michelin si noile Michelin + Michelin Total Performance"

Image

Author:  AlfaClubRomania [ 18 May 2014, 23:48 ]
Post subject:  Re: Alegeti testerul oficial AlfaClub pentru anvelopele Mich

3. comanr

Razvan, 34 ani / 2005 Alfa Romeo Crosswagon Q4

"Cand o masina AWD trebuie sa mergi cu un pneu de calitate pentru ca ai nevoie de anvelope identice ca si caracteristici, care se uzeaza uniform si cu un zgomot redus de rulare, asa vei proteja si transmisia si vei obtine economie.
De ce am ales deja Michelin Primacy HP ca pneuri de vara?

Pentru ca se incadreaza perfect in cele expuse mai sus si fiecare pneu este identic cu urmatorul pe linia de productie.

Chiar daca voi castiga sau nu, urmatorul sezon va fi pe Michelin Primacy 3."

Image

Author:  AlfaClubRomania [ 18 May 2014, 23:50 ]
Post subject:  Re: Alegeti testerul oficial AlfaClub pentru anvelopele Mich

4. georgeg

George, 30 ani / 2008 Alfa Romeo 159 2.4Jtdm Q4 TI

"Lumea competitionala in care am fost implicat in ultimii 5 ani dar si nenumaratele situatii limita aparute pe soselele tarii si nu numai mi-au intarit convingerea ca o anvelopa de top face de cele mai multe ori diferenta intre a reusi sa iesim dintr-o situatie dificila cu bine sau nu.
Alfa Romeo 159 2.4 Q4 - o masina care solicita mult anvelopele si trenul de rulare, atat prin caracterul si constructia sportiva a marcii dar si datorita masei proprii destul de mari, necesitand o suprafata de contact cu carosabilul foarte aderenta in orice conditii. Totodata stilul de condus preponderent sportiv cat si distantele lungi parcurse anual in regim de viteza ridicata recomanda acest concurent pentru a fi ales."

Image

Author:  AlfaClubRomania [ 18 May 2014, 23:52 ]
Post subject:  Re: Alegeti testerul oficial AlfaClub pentru anvelopele Mich

5. Valak

Catalin, 32 ani / Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

"Momentan masina e echipata cu anvelope Marangoni Mythos de care sunt relativ multumit, dar a caror limita am vazut-o in unul din drumurile Bucuresti - Timisoara cand am fost lasat in urma de un VW Caddy, a carui antena o urmaream cu maxim interes. Cum recuperam binisor pe linie dreapta si arhitectura suspensiei e net superioara la 147, nu-mi ramane decat sa ajung la concluzia ca anvelopele mele de buget nu erau la inaltime, pe virajele de langa Herculane. Gurile rele ar putea spune ca mai conteaza si cine e la volan, dar ceva imi spune ca daca o sa primesc setul asta de Michelin, data viitoare cand mai dau peste cetateanul cu VW Caddy, il las in urma cu statia lui cu tot."

Image

Author:  AlfaClubRomania [ 18 May 2014, 23:53 ]
Post subject:  Re: Alegeti testerul oficial AlfaClub pentru anvelopele Mich

6. cristianmiu

Cristian, 27 ani / 2007 Alfa Romeo 147 1.6TS

"Din fericire sau nu, in ultima perioada am petrecut foarte mult timp la volan, zilnic parcurg doar in Bucuresti intre 70-100 km, iar in wekeend-uri se mai adauga drumuri extraurbane de cel putin 200km.

Experienta zilnica a traficului haotic al acestui 'minunat' oras, ma invatat ca evitarea unor incidente neplacute ( franare brusca, viraj brusc pentru evitarea unui accident ), este conditionata de anvelopele masinii.

In wekeend-uri si in afara bucurestiului, imi place sa ma bucur cat se poate de masina, iar drumurile virajate cu un set adecvat de anvelope te fac sa intelegi de ce esti alfist si de ce iubesti Alfa Romeo.

Nu am avut niciodata masina echipata cu Michelin, insa am folosit intotdeuna anvelope de la producatorii concurenti ( Dunlop, Pirelli ), pentru ca sincer vorbind, factorul de decizie a fost pretul, cu aproximativ 20-30% mai scazut in comparatie cu Michelin... Probabil odata si odata cand se iveste un exces de bani, am sa le incerc si am sa-mi dau seama ca diferenta de pret este infima pe langa calitatea oferita in comparatie cu alti producatori de anvelope.

In ultimul an am folosit ca si anvelope de vara Pirelli P6000 de care am fost multumit, insa am impresia ca s-au uzat foarte repede ( 4mm in 15.000 km ) , asa ca in urmatoarele 3saptamani trebuie sa studiez ofertele si sa vad ce anvelope aleg;
Daca ar fi sa aleg ceva de la Michelin, cel mai probabil ar fi PilotSport, datorita distantei de franare mult mai scurte si aderentei sporite, plus ca diferenta de pret intre PilotSport si PrimacyHP, este destul de mica."

Image

Author:  AlfaClubRomania [ 18 May 2014, 23:54 ]
Post subject:  Re: Alegeti testerul oficial AlfaClub pentru anvelopele Mich

7. cristialex80

Cristi, 34 ani / 2001 Alfa Romeo GTV 2.0 TS

"Salut initiativa realmente laudabila de a oferi celor norocosi un set de anvelope. Desi de regula nu ma aflu printre ei, eu, un sarac cu o masina cu suflet bogat, încă mai sper.Nu fac cele mai lungi si anevoioase drumuri, poate nu conduc cel mai sportiv dar mi-as dori si eu sa aflu pentru prima data in viata cum raspunde Alfa mea la intalnirea cu un set de gume noi."

Image

Author:  AlfaClubRomania [ 18 May 2014, 23:55 ]
Post subject:  Re: Alegeti testerul oficial AlfaClub pentru anvelopele Mich

8. madkat

Florin, 35 ani / 1999 Alfa Romeo 156 2.5 V6

"In momentul de fata din lantul Motor - transmisie/frane - suspensie - cauciucuri, cele din urma sunt veriga slaba. Se simte mai ales la utilizarea la maxim a masinii acest lucru.
De-a lungul anilor am incercat in special marci concurente, in special Goodyear si Dunlop - amandoua cu plusurile si minusurile lor. As fi curios sa incerc Michelin Pilot Sport 3 - sunt curios de comportarea lor, raportat la modelele concurente, pe care le stiu deja."

Image

Author:  AlfaClubRomania [ 18 May 2014, 23:56 ]
Post subject:  Re: Alegeti testerul oficial AlfaClub pentru anvelopele Mich

9. ionutp

Ionut, 32 ani / 2003 Alfa Romeo 156 GTA 3.2 V6

"La o asemenea motorizare siguranta data de o anvelopa performanta e primordiala si incerc sa folosesc anvelope de cea mai buna calitate. Sunt ferm convins ca Michelin e una din marcile cu care imi pot echipa masina si consider ca acest concurs imi poate indeplini dorinta. Daca voi castiga acest set de anvelope imi voi da silinta sa le testez in toate conditiile si pe toate suprafetele de drum. De asemenea voi incerca sa fiu cat mai obiectiv si sa transmit toate datele si informatiile adunate de-a lungul testului intr-un mod cat mai exact."

Image

Author:  AlfaClubRomania [ 18 May 2014, 23:57 ]
Post subject:  Re: Alegeti testerul oficial AlfaClub pentru anvelopele Mich

10. ALXege

Alex, 29 ani / 2007 Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm

"Despre EA:
Parerea unanima a fanilor de pretutindeni este ca performantele Brerei nu sunt, din pacate, pe masura look-ului.
De-a lungul timpului, mai multe persoane si-au pus amprenta asupra ei, in incercarea de a rezolva asta.
Incepand cu Zoli, cu ajutorul lui Tibi si continuand cu mine, masina a suferit multiple imbunatatiri la capitolul motor, suspensie si tren de rulare.
Cum franele n-au fost niciodata o problema la aceasta masina, singurul element care o poate desavarsi in momentul de fata sunt cauciucurile.
Iar daca asta nu va convinge, poate reusesc totusi noile haine Rosso Competitizione :)

Despre mine:
In mai putin de 3 luni voi intra in cel de-al 10lea an de Alfa ownership.
Am avut placerea, de-a lungul timpului, de a testa diferite platforme Alfa Romeo, dar si diferite marci de anvelope, toate din categoria UHP (GoodYear, Toyo, Continental, Dunlop).
Ba chiar, fortat de imprejurari, am avut de curand neplacerea de a vedea ce inseamna si o anvelopa proasta.

Consider asadar ca eu si masina facem o echipa buna pentru a testa anvelopele Michelin."

Image

Author:  nesquick [ 19 May 2014, 08:46 ]
Post subject:  Re: Alegeti testerul oficial AlfaClub pentru anvelopele Mich

Felicitari Alex :)

Acum masina ta este in totalitate pregatita pentru fest...

vopsea noua, jante noi sii.. anvelope :)

Cat mai multi km cu ele si sa te bucuri din plin de masina :)

Author:  ALXege [ 19 May 2014, 11:28 ]
Post subject:  Re: Alegeti testerul oficial AlfaClub pentru anvelopele Mich

Anvelope noi ?! Stii ceva ce eu nu stiu? :lol:

Author:  jUkebOx [ 19 May 2014, 13:07 ]
Post subject:  Re: Alegeti testerul oficial AlfaClub pentru anvelopele Mich

Hai ca pana iesit a mea de la vopsit sa-i fac poze....s-au terminat inscrierile.. :censored:
Nici-o sansa de prelungire?

Author:  marius [ 19 May 2014, 15:33 ]
Post subject:  Re: Alegeti testerul oficial AlfaClub pentru anvelopele Mich

Zic si eu: puteai sa te inscrii si fara o poza de calitate, pana la urma nu a fost concurs de fotografie. :peace:

Author:  AlfaClubRomania [ 26 May 2014, 00:04 ]
Post subject:  Re: Alegeti testerul oficial AlfaClub pentru anvelopele Mich

Votul s-a incheiat, georgeg este tester oficial AlfaClub al anvelopelor Michelin!
Felicitari si asteptam vesti cat de curand!

Page 1 of 1 All times are UTC+03:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/