Titus Alexander Quote:
doresc sa imi schimb calculatorul de pe alfa si am inca unul de pe una break, oare exista posibilitatea sa nu se potriveasca?
btw, calculatorul pt airbag-uri unde se situeaza? imi apare vesnica eroare cu aibagul:( si alta solutie nu gasesc decat schimbarea calculatorului:)
ECU de airbag se afla jos chiar sub bord pe mijloc, in spatele schimbatorului. Se ajunge destul de usor la el, desfacand bradutii de plastic ale ornamentelor de pe laterale si cate un surub in +(cruce) pentru fiecare ornament, surub ce e in capatul spre scaun. ECU e prins in 3 suruburi de 10 si o mufa mare portocalie cu cablu galben.
Trebuie sa iei un ECU cu acelasi cod, de pe o masina asemanatoare (acelasi nr de airbag-uri si acelasi tip, volan pe stanga). Daca tu pui un ECU mai nou pe una mai veche, ECU fiind programat sa vada 6 airbaguri in loc de 4, va da eroare ca lipsesc 2.
Ce erori ai la airbag? De obicei cel care e cu problema, poate fi ori schimbat (ceea ce e cel mai bine) ori anulat cu o rezistenta. Si centurile pot da eroare.