Dupa doar doua luni de zile am ajuns la concluzia ca Alfa Romeo nu e o masina buna ? In urmatoarele randuri va voi descrie de ce cred acest lucru.
Primul lucru pe care l-am observat cand am achizitionat-o a fost faptul ca a pus foarte repede stapanire pe mine, sau ca e destul de greu sa o domini. Trebuie sa inveti si sa te dai bine pe linga ea si poate ai noroc sa se imblanzeasca, dar numai de tine va asculta. M-am chinuit pur si simplu la inceput sa o conduc, am reusit si parca in fiecare zi mai fac cate un pas ... Stau si ma gandesc pina cand o sa am de invatat (cred ca am invatat destula scoala in viata asta), sau ce voi face dupa ce am terminat totul de invatat ? sper, cu inima mica ca acest lucru nu se va termina niciodata.
Al doilea lucru e faptul ca uneori se uita lumea urat la ea, sau la mine ? si nu inteleg de ce. Poate mi-am dorit mai mult, poate am vrut sa fiu altfel sau poate am cumparat aceasta masina pentru ca am simtit ca ea ma completeaza. Nu inteleg de ce ma judeca oamenii pentru masina ? doar am luat-o pentru mine ? numai eu stiu cat voi avea de tras pentru a o plati.
Ce ma doare cel mai rau e ca te face sa suferi rau de tot. Tinzi sa fii una cu masina, iar masina una cu tine, si de aici apar toate relele. Aproape plangi la fiecare zgarietura, la fiecare pietricica care vine spre masina, la fiecare groapa romaneasca? etc, dar am crezut ca s-a terminat lumea, ca s-a prabusit cerul peste mine, cand am plecat de la semafor pe verde intr-o seara si un ?conducator auto de dacie papuc? care venea din spate cu o super viteza a uitat ca se circula pe benzi si a dorit sa-mi rascheteze aripa dreapta fata (s-o fi crezut Giugiaro).
Din toate aceste cauze si cred ca mai sunt si altele, am ajuns la concluzia ca Alfa Romeo nu e buna, pentru ca te face sa o iubesti si sa suferi, la fel ca la prima dragoste? si nu glumesc deloc!
Mentionez ca e al doilea text din viata mea scris din suflet dupa asta de aici:
http://www.autorun.ro/forum/showthread. ... 43#post143