Din aceasta seara, de acum aproximativ 4 ore sunt proprietar al unui Alfa Romeo GT. Inainte am avut un 147, insa nevoia financiara, m-a facut sa il sacrific in schimbul unei dube.
Acum, apele s-au calmat, s-au retras in adancurile lor, si sper sa nu mai vina, motiv pentru care am decis sa ma rasfat cu un nou Alfa, insa nu orice Alfa, ci un GT.
Am gasit si am ales, un GT 1.9 JTD, ca echipare e mediu, avand incalzire scaune, pilot automat, spalator faruri, etc, insa fara piele.
Sincer, si nu zic asta doar din invidie/ciuda, chiar imi pare bine ca nu are si piele, deoarece vara ma cam deranja la drum lung (transpiratie).
Maine, o spalatura +cosmetica si apoi poze.
Si cum, am ales masina cu inima, din cap venind doar amintirile cu fostu meu 147, si aceasta masinuta a mea are unele probleme.
Masina a fost lovita, in partea din fata dreapta, intr-un cap de pod (nasty), acum fostul proprietar, a reparat tot, (il cunosc, mi-e prieten) a vopsit toata masina (dezmembrata, vopsire profesionala 2000 ron cu factura) a schimbat ambele airbag-uri, insa
PROBLEMA e ca dupa ce a pus testerul pe ea, imi arata ca Computerul Airbag e defect.
Asa ca apelez la voi, pentru repararea computerului, daca stiti pe cineva care face lucru asta, preferabil in Alba Iulia sau prin apropiere si cam cat m-ar costa.
Aaa, pe masina am dat un VW POLO din 2000 benzina 1.0 (mi l-am calculat in 2000 E), si inca 3200 Euro.
In acesti bani, fostul proprietar imi va face si schimbul de ulei, la fosta reprezentata Alfa Romeo Alba Iulia (unde si lucreaza).
Ce ziceti? Am iesit bine?
Sper ca am facut o alegere buna, o alegere pe care creierul meu o va aprecia dupa ceva timp, pentru ca inima mea o apreciaza deosibt de tare!
Sper sa ma puteti ajuta cu problema mea! Si....
Bine am revenit !
|