It is currently 16 Nov 2024, 20:39

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Salut si hellpp
PostPosted: 04 Dec 2013, 23:43 

Car: Alfa Romeo 156 1,8Ts
Va salut si sa respect , o sa va anunt de la inceput k am ceva de spus : sa incep cu inceputu detin o Alfa Romeo 156 1.8 TS 99' cam de un an de zile , de cand am luat o I am schimbat : ambreaju (disc+placa+rulment) , 4 bascule , biele antiroliu fata spate + bucse la bara , amortizoare fata spate , discuri frana fata spate + placate (normal) , caseta de directive toate noi , dupa 8000 de km discu de ambreaj sa "inprastiat" sau rupt niturile au sarit arculete tablite toate cele , MENTIONEZ nu am dat tare in ea , dupa multe discuti la magazin de unde am luat discu a trebuit sa mai scot iar bani din buzunar ptr alt disc bun l am pus :( dupa iar apx 8000 de km sau desprins placile de frictiune sau azbest ce sunt alea MENTIONEZ k nu am dat tare , :( am ajuns iar la magazin de unde l am luat dupa alte lungi discuti am primit un alt disc care il am acum pe masina si astept din zi in zi sa pocneasca si asta , mai acum 2 sap am schimbat iar toate cele 4 bascule , din cate am inteles de la mechanic caseta de directive iar bate si amortizoarele pe spate sunt duse , :(( Acum va intreb voi aveti aceleas probleme k eu nu mai inteleg ori eu sunt nebun ori masina ori mecanicu meu :(( nu mai pot muncesc numai sa bag bani in ea ... Aaa si nu am ajuns la motor eu din experienta mea mica sau din auzite am intele k Alfele ar trebui sa fuga un "pic " mai tare k se tureaza mai mult sunt mai nervoase eu unu zic k a mea e cam puturoasa :(( si ajungem iar la mecanicu meu care m am pus sa cumpar debitmetru de aer , sensor arbore cotit , bobine , buji , sonda de apa , sonda lamda , dupa toate cele schimbat sa zic k a mai inviat un pic da un pic sau mi se pare mie , ma rog am ajuns la alt mecanic care sa vezi ce a gasit altceva : nu stiu ce variator la axa , nu stiu ce avansn la motor nu e bine , un eletro nu mai stiu ce care da drumu la ulei in acesc variator , o capsula de vacum de pe admisie care deschide nu stiu ce circuit de aer mic mare , pompa de beniza .. Am ramas prost sau poate chiar sunt prost k am cat de cac vaga despre un motor da cu variatore sau circuite de aer mic mare chiar sunt adevarate sau ma prostesc astia sa imi ia bani :( pe scurt ce sa zic AJUTATI MA cu niste sfaturi , piese la mana - doua orice , platesc nui problema . Va Multumesc Mult

Post subject: Re: Salut si hellpp
PostPosted: 04 Dec 2013, 23:55 

Car: o cisterna
Mare lucru sa fiu sincer nu am inteles, doar ca sa iti faca praf 2 ambreiaje intr-un interval atat de scurt nu este normal, oricat de moale i-ai fi dat. Pacat ca nu ai acces la un mecanic ce are experienta cu Alfele, asta de-l ai am impresia ca pune multe diagnostice si nici unul corect. Daca nu in Tulcea poate in Bucuresti sa gasesti pe cineva competent, pe forum sunt cativa mecanici.

916 Spider 3.0 Arese
159 SW 1.9 JTDm

PostPosted: 05 Dec 2013, 00:01 

Intr-adevar, masina ta are variator de turatie, dar chiar si cu el dus masina nu trebuie sa fie puturoasa. Iti dai seama ca trebuie schimbat daca motorul are sunet de diesel, adica toarce cum face motorul pe motorina.
Cat despre restul...wow, ai schimbat enorm, ori ai pus ceva de calitate indoienica, dar totusi au tinut prea putin, ori cel la care ai fost e cam ghiolban si te pune sa schimbi in functie de cati bani are nevoie?

PostPosted: 05 Dec 2013, 19:47 

Car: Alfa Romeo 156 1,8Ts
Stiu k in Tulcea nu avem mecanici buni :( aici se schimba prin eliminare pana ajungi sa cumperi toti senzori de pe motor si la final sa vezi ce masina tot nu merge :( de iti vine sa il strangi de gat , daca exista un mecanic aici din Bucuresti , Constanta eu as fii dispus sa stabilesc o data si sa fac un drum macar am sanse mai mari sa rezolv prob ,

Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC+03:00