hai noroc prieteni ...ma bucur ca am dat peste comunitatea asta de alfisti
situatia cu mine e cam asa : de mult imi placea alfa ....si 156 dar mai ales 166 ...imi doream o masina mai mare..mai pretentioasa.... mai multa prestanta etc......dar .....pana la urma m-am oprit la un 156
haideti sa va spun cateva lucruri despre masina ..
o achizitionez in leasing de la o firma care importa si masini noi si SH-uri din Belgia .conditiile sunt chiar bune la ei si vi-i recomand
www.capital-leasing.ro
ce inteleg prin confditii bune ? pai preturile la masini sunt decente ...dobanda relativ mica comparativ cu credit de nevoi personale ( 8.5% la E) taxa management 2% din pretul masinii
deci ..azi am semnat contractul de leasing..va dau toate detaliile si apoi astept pareri :
alfa 156 2.0 TS SeleSpeed
an 08/2001
acum venita in tara ..
73.000 km ( super reali ...are carte de service cu reviziile facute la 20.000 , 40.000 , 60.000 km )
nu are piele ..dar tapiteria e impecabila
climatronic
4 geamuri electrice
4 airbag-uri
4 boxe + CD Changer Sony 4x50
culoare neagra
probleme : usor zgariata pe usa spate dreapta....si bara fata tot in dreapta e pleznita. . ( recomandati-mi unde sa o fac plz ) ...
tinand cont ca firma de leasing o dusese in targ ( alaturi de alte masini ale lor ) .....si ca expirasera provizoriile .. n-am putut sa o duc in alta parte la vreun test delat la autovit acolo .....pe test a scos un scor de 88 ( CE PARERE AVETI !??!? ) .....iesint 100 la noxe , frane , sasiu si instrumente de bord si intre 80 si 100 la celelalte ...cel mai putin scotand la caroserie ....si anume 80 ..spunandu-mi inginerul ca a fost loviata si chituita ( 0,4 mm ) pe toata partea dreapta ...nu a fost grav totusi pt ca usile pe interior si stalpul sunt impecabiule ..deci lovitura n-a fost prea tare
acuma ..chestia care inca ma cam ingrijoreaza e urmatoarea :
la un moment dar a iesit inginerul sa imi zica ca masina NU ARE ULEI sau mai bine zis JOJA E USCATA ....am completat cu 2 litri .....si l-am intrebat pe inginer ...cum isi poate da seama daca s-a stricat ( UZAT NASOL )ceva daca s-a mers fara ulei
si mi-a zis 2 chestii ...1.daca masina isi scoate caii ...e totul ok si 2.daca ies noxele in regula iar e ok
bun ..la pct 2 ....au iesit noxele perfect..in schimb la pct 1 ..masina pe standul lor a iesit cu 185 CP
))) ..inginerul spunandu-mi ceva de genul ca softul lor probabil ca e pt cutie manuala si ca selespeed-ul meu l-a indus in eroare si ca totusi sa fiu linistit vis-a-vis de treaba cu uleiul ( e adevarat..inainte de a o duce la test.. nu era nici un bec aprins or smth )
voi ce parere aveti ?!?! am motive de ingrijorare ??!?! pot fi probleme ???
acum sa va zic si de pret....firma cerea 9500 pe masina dar dupa faza cu uleiul le-am facut scandal ca nu-s profesionisti ca nu le verifica etc..si le-am oferit 9200
dau avans 4200 E si restul in 3 ani ..vine undeva la 210 E / luna INCLUZAND SI FULL CASCO ...si reintorcandu-ma la ce-am spus mai sus si anume ca sunt conditii misto la ei .. pe langa dobanda pret si starea masinii ...mi-a convenit enorm faptul ca mi-au aprobat un leasing pe o firma ABIA INFIINTATA ..nici nu am inca activitate pe ea...deci practic mai deduc si TVA_UL ( 19%) ....
tot despre starea masinii ..exterior v-am spus ...jante pe 16 de alfa frumoase si interior ABSOLUT IMPECABIL si tapiterie ..si bord ...tot tot arata CA NOU nu fumat in ea nu nimic !!!
acuma vreau sa stiu ce parere aveti
1.despre pret tinand cont de ce v-am spus despre masina
2.sa ma ingrijoreze povestea cu uleiul ?!?
3.totusi de ce au iesit 185 de cai pe test la autovit
4.spuneti-mi si mie ce sa schimb acum la ea ( clar schimb ulei si filtru ) dar mai departe CE ? curele ?!?! alte fitre ...etc.. si va rog recomandati-mi si DE UNDE SA IAU PIESELE SI UNDE SA MA DUC SA REZOLV ..pana acum am avut numai masina de la munca si chiar nu m-am lovit de treburi de genul asta cu service si mecanici etc.....
astept vesti si joi dupa ce iau masina vin cu poze ....si pe cat posibil week-end de week-end. . LA INTALNIRE !!!!!
va multumesc anticipat pt raspunsurile prompte si pasional
)) noroc