dr_bear Quote:
Salut. M-am hotarat si am "batut palma" pentru o Alfa 159 din 2009, noiembrie. Masina are motorul de 2.0 diesel ,170 cp ,arata si se misca impecabil....totusi : am doua rugaminti : 1) daca stiti ca masina, motorul asta, au avut (au) probleme specifice spuneti-mi.
2) Mi se pare mie, sau volanul e prea "moale" la viteze mai mari? Mi se pare instabila, parca nu se intareste suficient....e o caracteristica a masinii?
masina mi-a fost oferita si mie de catre AI cand cautam ca disperatul 159-ule meu in iunie/iulie 2011.
avea pe atunci ~2500 de km daca am retinut bine si fusese returnata de primul proprietar din motive de criza financiara.
singurul motiv pentru care nu am acceptat a fost culoarea.
cred ca mai are parbrizul schimbat. era ciobit si se oferisera sa mi-l schimbe gratuit.
am aceeasi motorizare si in 2 ani am avut:
- schimbata galeria de admisie in garantie acum 1 an (s-au oferit cei de la AI sa o schimbe, intrasem in service pentru ceva fisura la furtunul prin care curge lichidul de racire), acum ca si la exemplarul de mai sus vad ca zice George ca au schimbat galeria de admisie, poate nu e o intamplare si o fi o defectiune din fabrica remediata de parcurs.
- schimbat un senzor de temperatura tot in garantie acum vreun an si n-a mai facut figuri de atunci
altceva negativ - nimic sau a fost prea lipsit de importanta ca sa mai tin minte.
doar blestematele de becuri de pozitie de pe fata sunt arse. ambele. unul din ele a mai fost schimbat o data tot la reprezentanta. sunt mai norocos
altfel, a mea are 43.000 de km si inca imi place de moooor.
legat de "instabilitate" eu nu am avut
deloc senzatia asta, nici la +200 de km/h.
ba chiar din cauza felului cum sta pe sosea vei avea senzatia ca mergi incet. chiar ieri pe A2 la 140, imi zicea prietena ca "de ce mergem asa lent ?"
LE: overall, daca mi-as cumpara din nou o masina astazi, as face aceeasi alegere ca model si motorizare.
probabil doar o Mazda 6 2013 versiune MPS m-ar face sa ma razgandesc, dar cum nu exista...