Asociatia Alfa Club Romania
https://www.alfaclub.ro/forum/

furtun clima fisurat
https://www.alfaclub.ro/forum/viewtopic.php?t=20698
Page 1 of 1

Author:  andreimatei [ 06 Jun 2013, 11:30 ]
Post subject:  furtun clima fisurat

Salut,

Am fost la un mandru Auto Check Center sa-mi umplu instalatia cu freon. Acestia au facut 2 teste de etanseitate (5 min si 15 min) iar apoi mi-au umplut cu freon.

Totul bine si frumos pana a puscat furtunul (este vorba de acel furtun ce merge de la robineri si ajunge jos, langa radiator). Bine inteles ca "mecanicul" de acolo s-a balbait si a refuzat sa ma ajute spunand ca e foarte complicat de reparat. De acolo am mers la un alt service (mai "specializat" pe acest gen de probleme) unde mi-au spus ca se poate ori da jos tot si incercat sa-l sertizez (altundeva), ori sa comand un furtun nou care ar costa mult.

A mai trecut cineva prin problema asta? Imi puteti recomanda pe cineva/ceva service din Cluj?


Mersi

Author:  marius [ 06 Jun 2013, 11:48 ]
Post subject:  Re: furtun clima fisurat

Am trecut eu prin asa ceva cu 2 masini, a doua oara am fost mai norocos si s-a ocupat altcineva de reparatie.
Exact aia trebuie sa faci : sa dai furtunul jos si sa te duci cu el la un atelier de sertizat. In cazul meu reparatia, chiar daca nu a fost ieftina, a costat mai putin decat un furtun nou. Din pacate nu cunosc un asemenea service in Cluj, poate va aparea vreun consatean de-al tau care sa te indrume.

Author:  adisoru [ 06 Jun 2013, 17:37 ]
Post subject:  Re: furtun clima fisurat

Era ceva de genul, doar ca pentru sisteme hidraulice, dar nu e mare diferenta intre furtune. Undeva pe laga taietura turcului (partea cu Baciu). Nu mai stiu exact cum ii zice firmei.

Author:  MrHollow [ 06 Jun 2013, 19:33 ]
Post subject:  Re: furtun clima fisurat

Am trecut si eu prin asa ceva fix cu aceeasi problema cu GT-ul :) mi-au inlocuit furtunul si cu tot cu manopera a fost undeva la 200-250ron.

Author:  gabrieldima [ 06 Jun 2013, 19:37 ]
Post subject:  Re: furtun clima fisurat

Daca nu te descurci imi trimiti conducta si ti-o fac eu la Bucuresti, furtun nou goodyear si sertizare insa costa in functie de lungimea si grosimea furtunului intre 150-250 lei.
Oricum daca gasesti acolo in Cluj intreaba daca furtunul va rezista la presiune constanta specifica unei instalatii de AC si la gaz/solutie .

Author:  andreimatei [ 07 Jun 2013, 10:36 ]
Post subject:  Re: furtun clima fisurat

Mersi de info/ajutor. Am gasit intre timp pe cineva, mi-a promis ca il da jos/ seritizeaza saptamana viitoare. Revin cu detalii :)

Page 1 of 1 All times are UTC+03:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/