It is currently 18 Nov 2024, 06:24

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: 03 Nov 2013, 21:33 

Car: Alfa 159SW 2.0jtdm
salut,

am si eu o nelamurire cu inchiderea centrala, cand deschid masina din telecomanda si pe urma nu deschid nici o usa a masini ,nu se inchide la loc ceea ce ar trebuii sa se intample ca la ori ce alta masina . Daca din greseala o deschid fara sa imi dau seama ....ramane deschisa.
Va rog sa imi spuneti daca si la voi se intampla asa si daca cunoaste cineva un remediu din soft.
O alta nelamurire o am cu deschiderea portbagajului din telecomanda pentru ca acesta se deschide la simpla actionare a butonului si la fel ca deschiderea usilor acesta ramane deschis daca din greseala apesi butonul in buzunar . La portbagaj ar trebuii sa aiba o intarziere la actionarea butonului pana cand se deschide sau sa ma lase sa deschid din buton(emblema)dupa ce apas butonul pe telecomanda pentru 2-3 secunde.
Am deschis topicul asta deoarece am avut surpriza intr-o seara sa gasesc masina in parcare cu portbagajul ridicat pana sus. Cu siguranta am apasat din greseala pe buton si niste copii vazand ca este deschis au ridicat de el si acesta s-a deschis si nu au mai ajuns sa il inchida. Nococul meu ca locuiesc in oradea si nu a disparut nimic din masina (mentionez ca era 4juma noaptea cand am ajuns acasa :dribble: si am vazut masina ).
Voi ce parere aveti , la voi este lafel ?

PostPosted: 04 Nov 2013, 08:22 

Car: Giulia Veloce Q4
La mine se incuie la loc dupa 30 - 40 sec, nu am cronometrat la fix sa vad cat sta, iar la portbagaj, si la mine se deschide cum apesi pe butonul din cheie, nu cred ca ar trebui sa aiba intarzieri, sau ce ziceai tu mai sus, cred ca si la tine functioneaza normal.
PS: tine cheia undeva unde sa nu apesi accidental pe ea :peace:

Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC+03:00