salut, a venit timpul sa va prezint si masina mea. Initial am vazut masina la rubrica de anunturi dupa alfaclub.ro la
alfagby ,am tot vorbit cu el pe e-mail si pe messenger despre masina, mi-a zis de toate bubele care le-a avut cu masina, ce a schimbat si ce i-a facut la masina...timp de vreo luna am tot vorbit cu omul si chiar parea sa nu scoata gogosi pe gura sau vrajeala si m-am hotarat sa plec sa o iau de la Sinaia. M-am urcat in Fiat-ul 500 al prietenei mele si am plecat cu Fiat-ul sa cumparam o Alfa
, am ajuns in Sinaia pe la 12 noaptea, m-am uitat bine la masina (cat se putea pe noapte), m-am plimbat cu ea sa vad cum merge si cum se comporta si mi-a placut! Am luat-o si am venit cu ea sper Bucuresti si pe la 3 jum dimineata am ajuns, am ramas placut surprins de masina si de cum s-a comportat pe tot parcursul drumului. Cand am cumparat masina avea la bord 124.000, iar acum are 133.600. De cand am cumparat masina am pus-o la punct usor...usor ca am avut ceva mici probleme cu ea, care le-am rezolvat intre timp (parbriz crapat, o oglinda varza, bara zgariata, bascule duse). Am schimbat la ea de cand o am :
- parbriz
- oglinda dreapta (de la speedy91)
- set jante 16" (de la speedy91)
- volan piele (de la speedy91)
- bascule fata (stg+dr)
- geometrie
- kit-ul de distributie (curea+role) + pompa apa + antigel
- kit-ul de accesorii (curea+role+intinzator)
- planetara completa pe partea stg (multumirii lui speedy91 pt planetara buna ce mi-a trimis-o)
- 2 revizii a schimbului de ulei si filtru ulei + filtru motorina + filtru aer
- arcul de revenire de la pedala ambreiaj + cauciuc pedala ambreiaj
- boxe fata (Alpine)
- am revopsit bara spate + oglinzi
- am revopsit consola centrala si am customizat-o putin....
- am curatat EGR-ul, dupa care l-am blocat..(de vreo 130 km nu mai apar erorile cu MCSF...care ma disperau....acum sper sa fie ok)
...dupa toate aceste "mici investitii" masina e ok, imi place si ma bucura...dar au fost perioade cand m-a dus de la o extrema la alta, sper sa fie ok in continuare si sa nu am probleme mari cu ea. Va pus si cateva poze mai jos.