Alexandrus Quote:
Pai atunci la ce bun sa mai postezi ? Vorbesti la telefon si ai scapat de problema, nu ?
Sau ti se pare ca pe forum intra si citesc numai amicii si vecinii tai ?
Mi se pare doar mie sau deja suna a exclusivism/elitism/snobism ?
Si ca sa termin cu in trebarile retorice, nu ai cum sa raspunzi la anumite intrebari fara sa dai nume de firma si asa mai departe, oricit s-ar evita acest lucru. Sa zici "eu stiu dar spun numai la telefon prietenilor" deja e altceva, e o negare a utilitatii forumului.
E mult mai simplu sa nu spui nimic daca nu vrei sa spui pe forum, doar nu te astepti ca o persoana care are nevoie relativ urgenta de piesa X sau informatia Y, sa astepte, sa vina la 2-3 intilniri, sa socializeze cu lumea, leaga 2-3 prietenii, abia apoi are acces la informatie.
Ai mare dreptate Alexandrus.Stiu ca tu te pricepi la toate si le stii pe toate(si nu glumesc am vazut ca chiar stii multe),dar nu are nici o legatura cu ce spui tu acolo.Nu cred ca evorba de socializare.2-3 intalniri
)..cred ca toti au fost ajutati din start cum au venit sau direct pe forum si nu s-a implementat conceptul de "familie".Stiu ca tu nu vii ca esti foarte ocupat si inteleg acest lucru si ca iti doresti foarte mult sa vii la intalniri.Eu cred ca te-am vazut decat o data de cand e forumul asta....Si efectiv mi se pare extrem de corect, na ca nu toti avem mult timp la dispozitie.Oricum interesul tau se vede, datorita posturilor de pe forum.Dar in privinta mea te inseli,cred ca am ajutat pe absolut toata lumea pe care am cunscut-o aici cum am putut cu ce am putut fie doar prin forum fie doar prin telefon solicitat de persoana.Ma rog nu are sens sa ma cert cu tine...Oricum la cat citesti tu toate posturile stii bine si tu
.Postul tau chiar a fost aiurea.Dar na asta e parerea ta..acest "exclusivism"
)!Asta e fiecare crede ce vrea si cum vrea!Pe forum vreau sa ma simt bine si sa nu ma cert asa ca inchid subiectul!Sanatate si noroc!
Btw vopsitoriile sunt Denis service iar celalat este un prieten apropiat mie.Denis Service este in Salajan la Ilioara...