Asociatia Alfa Club Romania
https://www.alfaclub.ro/forum/

IED Alfa Romeo Gloria Concept
https://www.alfaclub.ro/forum/viewtopic.php?t=20151
Page 1 of 1

Author:  marius [ 18 Feb 2013, 19:54 ]
Post subject:  IED Alfa Romeo Gloria Concept

Desi Razvan mi-a luat-o inainte postand imaginea si linkul de prezentare, consider ca frumusetea asta merita un topic doar al ei.

Image.

Sunt insa putin sceptic in ceea ce priveste insemnatatea stilului acestui concept pentru viitoarea gama Alfa Romeo. Chiar daca sub patronajul Centro Stile, este totusi un proiect al studentilor, greu de crezut ca dupa tot ce a insemnat conceptul Brera si modelul de serie 159, Marchionne va mai accepta vreo idee din exterior.
Vorbind strict despre masina de mai sus, imi place foarte mul ideea cureluselor din piele de pe capota in stilul masinilor de epoca, iar farurile inguste cu LED le-am mai vazut si pe Duettottanta. Tot in stilul asta se zvonea la un moment dat ca ar gandi si fata Kamal-ului ! Pe de alta parte jantele nu prea au de-a face cu nimic din ceea ce cunostem noi despre Alfa. Orisicum, va fi interesant de vazut la Geneva standul IED, pentru ca se va putea interactiona virtual cu masina. Vizitatorii vor putea "echipa" cu 5 tipuri de jante masina prin intermediul unei aplicatii, iar jantele care vor fi alese cu precadere ca catre public vor fi construite de catre OZ.

Author:  lucianm [ 19 Feb 2013, 11:12 ]
Post subject:  Re: IED Alfa Romeo Gloria Concept

Conceptul e superb!
Dar intreb si eu, ca Moromete, daca acum e gata conceptul, ar putea ca prima berlina construita pe baza acestuia sa fie gata in 2014? Raspunsul pe care il intuim cu totii e clar, deci intreb din nou: daca nu, ce s-a ales DIN NOU de planurile Alfa? Asta ma omoara pe mine...

Author:  Tupac [ 19 Feb 2013, 12:56 ]
Post subject:  Re: IED Alfa Romeo Gloria Concept

Conceptul arata foarte bine, dar daca un model de serie va fi vreodata bazat pe acest concept, cred ca va avea direrente semnificative pentru ca asa cum arata acum, parca pare prea futurist.. :scratch:

Author:  goldfinger [ 20 Feb 2013, 18:53 ]
Post subject:  Re: IED Alfa Romeo Gloria Concept

new pics
Attachment:
gloria_1jpg.jpg
gloria_1jpg.jpg [ 14.26 KiB | Viewed 2456 times ]
Attachment:
gloria_2.jpg
gloria_2.jpg [ 13.78 KiB | Viewed 2456 times ]
Attachment:
gloria_3.jpg
gloria_3.jpg [ 20.53 KiB | Viewed 2456 times ]

Author:  mitza [ 29 Apr 2013, 16:56 ]
Post subject:  Re: IED Alfa Romeo Gloria Concept

Si un scurt filmulet.

Page 1 of 1 All times are UTC+03:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/