ionutp Quote:
WLF Quote:
mariusdmx Quote:
Exact, totusi sa nu luam apararea samsarilor care incearca sa pacaleasca oamenii, si apoi sa spunem ca asa este normal sa fie. Intentia de a face cunoscute problemele masinii pe forum este bine intentionata si deci laudabila.
Iti dau dreptate. Dar pe de alta parte, sa nu luam nici apararea prostilor care cred ca fac o afacere si cauta chilipiruri, si sa plangem pe umaru lor, vai saracii, ce teapa si-au luat de la nesimtitu ala de samsar, mama lui de hot.
Asta merita.
Ceea ce insinuezi la adresa lui tyyy e strict problema ta. Si tot strict problema ta e "afilierea" cu soiul de samsari, cel putin asa se intelege prin alte postari ale tale in alte discutii, ca prea le iei apararea. Dar, avand o masina, am nevoie disperata de bani si o vand, e super intretinuta, la un pret muult sub piata, tocmai pentru ca am nevoie de bani. Da, asta e un chilipir, cinstit. Si iata ca se gaseste unul ca tyyy sa vrea sa-mi cumpere masina.
Pe de alta parte, sunt de acord cu valak, samsarii astia care practica aceasta vanzare de cioara vopsita ar trebui pedepsiti, macar de am avea si legea care sa protejeze corespunzator cumparatorul de astfel de soiuri de mizerii...
N-am insinuat prietene, dar ai si tu dreptate, avand in vedere ca la randul meu in ultima vreme vand o masina la 3-4 luni, ma deranjeaza cand cineva ma arunca in galeata samsarilor de genul asta. Nici de cum nu le iau apararea, stai linistit, ca tzeparii astia ne afecteaza pe noi toti cand vand rable sub pretul pietei.
Uite spre exemplu. Stiti toti de pe aici ca am cumparat Alfa 159 rosie de la colegul Valentinp de la Iasi, pe care am tinut-o un an si apoi am vandut-o si eu la randul meu.
A fost un baiat care s-a inscris si el pe forum si a vrut sa o cumpere. Pai i-am facut poze la absolut toate zgarieturile posibile si imposibile de pe masina, cred ca i-am trimis peste 20 de poze, am fost mai mult decat transparent, istoricul masinii se stia de aici de pe forum, m-am mai deplasat si pana la Pitesti sa o vada pe banii mei of course, ca apoi sa ma intoarca ca pe ultimul fraier, nu mai zic la bani ce oferta mi-a facut. Pai astora sa le plang pe umar cand sunt arsi? Fuck them.