Salut!
ma alatur voua iubitorilor de alfa.. de aproximativ o luna de zile sunt posesor de alfa 156 19 JTD (decembrie 2002) o masina super parerea mea. am tot cautat pe net masini (cuore sportivo) timp de jumatate de an cu gandul sa ma duc eu sa o aduc dar nu prea aveam cum sa fac cu leasingul, apoi fratemio
alfajunior si-a luat alfa de la Claudiu care pana la urma s-a dovedit a fi un tip super! dar eu fiind din Iasi iar el in Bucuresti imi era destul de greu sa-i vad masinile LIVE. In februarie a postat un anunt cu un 156 20 JTS seles speed argintiu culoarea mea preferta.. nebunie curata masina dar era benzina.. l-am rugat sa imi caute una asemanatoare dar JTD. Dupa cateva saptamani eu eram in Sibiu la niste rude si am vazut ca postase un anuntz cu un jtd argintiu dar pozle erau de la autohous-ul din belgia si erau cam nasoale. L-am sunat sa-l intreb de masina si el era pe la Oradea abia intrase in tzara cu acea masina (masina mea) mergea spre Bucuresti mi-a spus ca masina e super si la dotari si la cum a fost intretzinuta si ca o sa ma sune cand ajunge in Sibiu sa mi-o arate (masina
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
).... si va spun sincer ca din clipa aia pana chiar si acum cand va scriu voua abia astpt sa o vad din nou ...........(am aruncat acum o privire pe geam e OK!) in fine timpul trecea a naibii de greu pana la urma ajuns ne-am intalnit si cand am vazut-o imi venea sa o iau in bratze de draga ce-mi era: pile momo; volan cu piele momo cu comenzi; pilot automat; trapa; sonorizare bose; pachet sport; jentzi de 17'; kilometri 118000 (nu cred ca umbla la ei pe drum
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
si apoi masina arata a mai putzini sincer) i-am dat pe loc un avans de 300 euro sa mi-o rezerve pana imi rezolv eu cu actele.
Peste o saptamana am rusit si am luat-o. M-a dus la un amic de-al lui la un service auto Alex Mirik (Alex alt tip super finutz)sa-i fac o revizie si o constatare. Masina a iesit super ok la constatare doar un inceput de joc la o biela de directzie dreapta. dar mai am de mers cu ea pana trebuie schimbata.
In rest ce sa va mai zic drumul pana la Iasi a trecut ca un fum, masina asta mananca pamantul, 200 km\h in apropiere de Buzau a fost maximul pe care am putut sa-l ating .. (merge mai mult
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
)
In curbe se tzine pe asfalt mai bine decat ma pot tzine eu in ea
Am vrut sa o inmatriculz cu nr B ** DOG dar nu am, gasit drept multzumire pt
CUAJ la felul cum s-a purtat cu mine si a mai pierdut si o graza de timp cu mine din clipa in care am ajuns in gara de nord apoi RAR; politzie;
Cam asta ar fi ma bucur ca fac parte dintre cei cu adevarat fericitzi abia astept sa va cunosc cat mai multzi dintre voi poate aici poate la
Alfa Fest 2007 sa schimbam pareri si impresii !!
Va las am plecat sa fac o tura Brrmm.. !!!
Respect si multzumiri lui :
CUAJ Alex Mirica si alfajunior [/b]