It is currently 03 Feb 2025, 08:57

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: Trapa aftermarket
PostPosted: 01 Apr 2007, 13:19 

A incercat cineva sa puna o trapa? Stiu ca exista firme care fac asta, dar nu as da masina asa, la taiat... Deci daca si-a pus cineva trapa sa ne spuna si nou unde si cam cat l-a costat.

Post subject:
PostPosted: 02 Apr 2007, 01:37 

Si eu as fi interesat, am intrebat la Autoitalia si au spus ca ei nu recomanda trapa aftermarket. Din experienta mea avuta cu masina si din ce am invatat de la Mirica si Dima cred ca (cel putin la 147) daca ii pun trapa se slabeste rezistenta caroseriei. 147 stiu ca nu are sasiu si la curbe se contorsioneaza caroseria, chiar si cand o ridic pe cric nu se mai inchide portiera normal. In concluzie nu prea merge. Daca si-a pus cineva sa ne spuna si noua.

Post subject:
PostPosted: 02 Apr 2007, 07:50 

Car: 156 - The Red Hawk
Cine a zis ca nu merge??? Cel putin io nu am afirmat asta!
De pus merge pus, insa cel care iti pune tre sa stie meserie bine de tot, sa stie sa puna astfel incat sa nu ploua, sa nu se strambe plafonul, etc.
Si daca iti pui trapa, in afara de tinichigiu mai ai nevoie si de un tapiter - automat! - deoarece trebuie sa modifica putin tapiteria plafonului, deoarece nu are grosimea constanta pe toata lungimea plafonului, si sa aibe grija cum pune tapiteria ca e greeeu de intins.

Alex.

Post subject:
PostPosted: 02 Apr 2007, 09:24 

Eu zic sa uiti de asa ceva, prea mari riscurile, parerea mea! :shock:

Post subject:
PostPosted: 02 Apr 2007, 14:18 

am incercat eu sa pun pe passat..dupa ce am dat o gramada de telefoane si am fost trimis de colo colo...am sunat si la webasto ( la ei pe site au cateva modele care chipurile se pot monta- firma e din ungaria parca) si mi-au zis ca au vreo 3 reprezentante in bucuresti...nu am rezolvat nimic la ei, m-au pus sa sun la sediul central din oradea...la oradea am aflat ca ei nu au montat inca asa ceva in romania....si ca nu prea au curaj deocamdata, pentru asta trebuie sa vina cei din ungaria... :shock: urmau sa ma suna cand ajunge echipa in bucuresti sa vb...dar asta se intampla acum cateva luni si nu au dat nici un semn :lol: tipic !

Post subject:
PostPosted: 03 Apr 2007, 00:39 

Car: o cisterna
Trapa nici facuta de robotii italieni in fabrica nu e mare sfaraiala.Motiv de intrat apa in "carlinga" si plus ca la viteze mari e si zgomotoasa.

916 Spider 3.0 Arese
159 SW 1.9 JTDm

Post new topic  Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC+03:00