LaurF Quote:
De la inceput imi dau seama ca 155 nu e golf 3, dar asta e si motivul pentru care vreau una. Nu ma deranjeaza ca e o masina in care trebuie sa bagi bani (nu am copii, nevasta, nu merg in cluburi), iar la partea cu piesele de schimb imi dau seama dupa cate vad pe strada.
Imi place 156 dar doar sa ma uit la ea. Mi se pare mare si nu am nevoie de atata spatiu (nu stiu dimensiunile exacte dar in mintea mea e mai mare). 155 mi se pare dimensiunea perfecta, plus ca e o masina cu istorie iar din punct de vedere al design-ului e un low-budget SZ. Nu stiu daca bat campii si par tampit, dar chiar vreau un 155. Dar nu vreau sa ma aleg cu modelul gresit.
Pe scurt: vreau un 155 decent care sa nu ceara o investitie foarte mare imediat dupa achizitie.
Intrebam de oamenii astia care aduc de afara pentru ca am vazut si am auzit ca pot aduce masini asa cum le ceri. Ma gandeam ca poate a apelat cineva la ei si e mai ok decat sa merg personal acolo.
Si daca tot a venit vorba si de alte masini, ce parere aveti de 146?
Nu inteleg legatura cu Golf 3.
Si nu, nu e o masina in care sa bagi bani mai mult decat in alta.
Piese de schimb se gasesc, iar pe strada nu vezi doar pentru motivul ca sunt masini vechi a caror productie s-a terminat acum 17 ani.
156 nu e cu mult mai mare decat 155, portbagajul in nici un caz, iar interiorul la 155 e foarte aerisit.
Daca vrei sa respiri aer de SZ orienteaza-te catre 75, e mult mai aproape.
Afara, pe Mobile cel putin, sunt constant, de vreo 2 ani, maxim 50 de masini (in toata Europa), nici un "samsar" nu va alerga pentru o astfel de masina; eu am "pandit-o" pe a mea vreo 4-5 luni, si am batut jumatate de Germanie.
146 e mult mai accesibila, dar nu la fel de frumoasa, mie personal, mai mult imi place 145.