Mulțumesc de aprecieri. Nu prea stă în garaj, a stat la ultimul proprietar pe timpul iernii, avea numere sezoniere. Am cumpărat-o în 2014(cu puțini bani
), acum e folosită aproape zilnic din păcate.
Vroiam să fac un topic separat pentru a prezenta mașina în Threadul cu mașinile membrilor dar
se pare că nu am voie, așa că am postat aici tocmai că e topic aniversar și să arăt o ediție Formula
Nu arată chiar așa bine, era proaspăt spălată
, are destule belituri în vopsea, i-ar sta bine cu vopsea nouă... Și ca orice Alfa nici asta nu era doar smooth sailing: am schimbat o macara de geam electric stânga, un burduf de planetară, iar acum s-a rupt toba, după catalizator a ruginit și...a picat, zilele astea se va remedia probabil cu un catalizator nou. Când ajung, o să postez și poze de interior.
Apropos, aveți ceva experiemță cu mini kat, care ridică norma de euro 1 la euro 2, pentru un impozit mai mic pe an(272€ E1/180€ E2), dăunează motorului, scade performanța drastic?
An nou fericit în continuare și merci de aprecieri, voi încerca să trag de ea cât mai mult...până îmi strâng bani de un Q4