Am fost undeva langa Nurenberg, aveau foarte multe Alfa rasfirate in trei sau patru parcuri. Am ajuns tarziu si nu am prea avut timp sa ma uit la multe dar aveam scoase doua de pe net iar una dintre ele mi s-a parut ok dpdv al raportului calitate pret. Trebuie sa ii fac mici retusuri, a fost masina de firma in Italia si din cate am observat pentru fostul sofer era "doar o masina", nu a prea avut grija de ea. Faptul ca am ajuns tarziu a fost pe de alta parte si in faovarea mea la negociere, la 4 se inchidea la numere, mai era vreo jumatate de ora... voia 8400 net. I-am insirat rapid toate defectele de care mi-am dat seama, i-am spus ca trebuie sa revin in tara si ca daca mi-o da cu 8.000 o iau. Am mai discutat putin pe drum spre biroul lui... in final a fost de acord. Am alergat la numere unde am ajuns la patru fara un minut
... iar in patru minute am iesit de acolo cu numerele (150 euro, o luna).
A fost cu mine un priten care si-a luat si el un golf 4... dar din pacate conducea doar pentru a doua sau a treia oara, asa ca drumul spre casa a fost putin mai lung pentru mine. La Oradea nu am putut sa-l mai astept... fiindca trebuia sa ajung la munca. Am iesit la 5:10 AM din Oradea iar la 7:55 eram in Targu Mures (aprox. 270 km). M-am trezit instant...
M-am garabit in tara
cand puteam sa zbor pe autostrada
.
Cam atat imi vine in minte acum.