În sanscrită "Kamal" indică culoarea roşie. În arabă, în acelaşi termen, folosit pentru "perfecţiune" sau "sinteza de contrarii". Limbi diferite, semnificaţii diferite, care şi echilibru reciproc şi completează reciproc în acelaşi cuvânt. O evocative vigoare pentru a descrie cel mai recent concept car de la Alfa Romeo, prezentat la Geneva 73rd International Motor Show.
Alfa Romeo Kamal Concept marchează un autentic conceptual şi stilistic salt înainte în maşina de scena internaţională. Orizonturi noi şi noi segmente de brand sunt deschiderea, şi Alfa vrea să joace un rol important. În acest punct, este uşor de imaginat că un efort enorm de Alfa Romeo de afaceri Unitatea de-a turnat în una Obiectivul ambiţios stabilit-o în sine: de a prezenta conceptul de "eleganta sportiness", care a fost întotdeauna o trăsătură distinctivă a brandului, într-un complet nouă formă, care este unic în felul său.
Printr-un complex, rafinat combinat de înţeles, Alfa Romeo Kamal Concept-ne aminteste de Alfa Romeo glorios al tradiţii în sectorul de maşină sport, în timp ce, în acelaşi timp, ea include, de asemenea, idei care atractiv, orientate către viitor, şi de noile evoluţii ale SUV - MPV segmente , în special.
Un mix de stil şi design distinctiv care reprezintă o trecere de culturi. Modelul este o fuziune de diferite tipuri de vehicule. Combina de off-road de performanţă a unui SUV (Sport Utility Vehicle), cu satisfactia de a conduce şi de caracteristicile de manipulare a unui compact Alfa Romeo. În acelaşi timp, oferă o versatil, funcţional compartimentului pentru pasageri tipic al unui vehicul cu destinaţie din cauza multi, mai presus de toate de a folosi inteligent de spaţiu şi de o gamă largă de configuraţii de loc. Totul vine ambalat într-o formă, fără îndoială Alfa realizat de Centrul de Stil Arese. Masina ar fi la fel de acasă pe străzile din repertoriu un oraş european ca s-ar urmări pe un pustiu de frontieră peisaj.
Cu alte cuvinte, Alfa Romeo Kamal Concept arouses emotie, se face de conducere placuta, ea te face să doreşti a trăi viaţa la maxim şi satisface o dorinţă de unfettered de călătorie care nu cunoaşte limite de vârstă sau de sex.
Este un concept mai vechi dar mie mi se pare superb.Stiu ca multa lume de aici il stiu dar m-am gandit ca merita un topic(sursa-NetCarShow.com)
Attachments: |
Alfa_Romeo-Kamal_Concept_2003_800x600_wallpaper_01.jpg [ 61.9 KiB | Viewed 7177 times ]
|
Alfa_Romeo-Kamal_Concept_2003_800x600_wallpaper_02.jpg [ 53.5 KiB | Viewed 7178 times ]
|
Alfa_Romeo-Kamal_Concept_2003_800x600_wallpaper_03.jpg [ 60.85 KiB | Viewed 7181 times ]
|
Alfa_Romeo-Kamal_Concept_2003_800x600_wallpaper_04.jpg [ 60.12 KiB | Viewed 7183 times ]
|
Alfa_Romeo-Kamal_Concept_2003_800x600_wallpaper_05.jpg [ 51.87 KiB | Viewed 7177 times ]
|
Alfa_Romeo-Kamal_Concept_2003_800x600_wallpaper_06.jpg [ 79.05 KiB | Viewed 7179 times ]
|
Alfa_Romeo-Kamal_Concept_2003_800x600_wallpaper_08.jpg [ 93.43 KiB | Viewed 7179 times ]
|
Alfa_Romeo-Kamal_Concept_2003_800x600_wallpaper_09.jpg [ 106.22 KiB | Viewed 7177 times ]
|
_________________ Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Ex Alfa Romeo 147 1.6 TS
|