It is currently 14 Nov 2024, 08:18

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 41 posts ]  Go to page 1 2 Next
Author Message
 Post subject: Furia ROSIE :)
PostPosted: 24 Oct 2012, 19:23 

Car: alfa romeo 159
O bijuterie:)

Attachments:
C26531416_1.jpg
C26531416_1.jpg [ 148.25 KiB | Viewed 2329 times ]
C26531416_2.jpg
C26531416_2.jpg [ 120.64 KiB | Viewed 2329 times ]
C26531416_3.jpg
C26531416_3.jpg [ 143.29 KiB | Viewed 2329 times ]
C26531416_6.jpg
C26531416_6.jpg [ 118.23 KiB | Viewed 2329 times ]
C26531416_7.jpg
C26531416_7.jpg [ 129.85 KiB | Viewed 2329 times ]
C26531416_8.jpg
C26531416_8.jpg [ 146.97 KiB | Viewed 2329 times ]
C26531416_10.jpg
C26531416_10.jpg [ 157.35 KiB | Viewed 2329 times ]

Post subject: Re: Furia ROSIE :)
PostPosted: 24 Oct 2012, 22:03 

Car: Spider 916
Sa o stapanesti sanatos! Mai multe despre ea nu ne spui? Din cate vad, motorul este pe benzina.
To-do list: bara spate de schimbat cu una de mk2.

PostPosted: 24 Oct 2012, 22:05 

Car: 156 1.6 TS
Sa va stapaniti sanatosi!!! arata impecabil !!! :blink:

PostPosted: 24 Oct 2012, 22:44 

cristialex80 Quote:
Sa va stapaniti sanatosi!!! arata impecabil !!! :blink:

Mersi frumos.
Pai sa va descriu oleq masina...

Motor: 2000 JTS Benzina-170 CP
An fabricatie: 2003
Kilometraj: 138.000 km

FULL OPTIONS
- interior piele
- incalzire in scaune
- geamuri electrice fata,spate
- oglinzi electrice
- pilot automat
- 12 airbag-uri
- ESP,ASR,ABS
- proiectoare,faruri xenon
- comenzi volan,servodirectie,pedale cromate
- dublu climatronic
- jante aliaj originale alfa
- cotiera originala alfa
- discuri frana fata,spate
- computer bord
- alarma VIPER
- volan piele
- inchidere centralizata
- luneta foliata

AAAA...azi am primit de la cineva o oferta(schimb cu o Fabia),dar am rezistat ofertei:))))))))))))

PostPosted: 24 Oct 2012, 23:15 

Asa, xenon de Vitan, o tiganie maxima. Ori Halogen or xenon cu proiectoare, OEM sau aftermarket.
Bara spate de pre-facelift si cu bandourile lasate negre, alta tiganie. Vopseste bandourile alea, sau mai bine pune una de facelift.
12 airbag-uri poate daca le numeri de 2 ori, ca sa fii sigur.
Pedale cromate, alta tiganie. Arunca-le sau pune unele dedicate modelului de masina, nu generice.

Cotiera, discuri frana, really ? Full options e un termen de o cocalarie curata, frumoasa, pura. Nu e nici pe departe "full option" masina.
Ah, si renunta la a o lauda ca are 170CP, nu a avut nici din fabrica atitia, iar JTS sunt multe cu probleme, ai face bine sa o verifici, sau mai citesti pe forum, etc.

Vezi lista aia de mai sus, rezolv-o si atunci o sa fie masina demna de a se numi Alfa.

PostPosted: 24 Oct 2012, 23:22 

Car: GT Vsechs
Intr-adevar... FULL masina ... full de airbag-uri sau cum?? Totusi 12 nu-s prea multe? :blink:
E frumoasa masina, e rosie, e alfa si e si pe benzina. :mrgreen:

P.S. Ehe fabia ai refuzat-o dar daca era un golf tedei pariu pun ca te punea pe ganduri :scratch:

PostPosted: 24 Oct 2012, 23:31 

Alexandrus Quote:
Asa, xenon de Vitan, o tiganie maxima. Ori Halogen or xenon cu proiectoare, OEM sau aftermarket.
Bara spate de pre-facelift si cu bandourile lasate negre, alta tiganie. Vopseste bandourile alea, sau mai bine pune una de facelift.
12 airbag-uri poate daca le numeri de 2 ori, ca sa fii sigur.
Pedale cromate, alta tiganie. Arunca-le sau pune unele dedicate modelului de masina, nu generice.

Cotiera, discuri frana, really ? Full options e un termen de o cocalarie curata, frumoasa, pura. Nu e nici pe departe "full option" masina.
Ah, si renunta la a o lauda ca are 170CP, nu a avut nici din fabrica atitia, iar JTS sunt multe cu probleme, ai face bine sa o verifici, sau mai citesti pe forum, etc.

Vezi lista aia de mai sus, rezolv-o si atunci o sa fie masina demna de a se numi Alfa.
Imi cer scuze...166 cp
"Full options" dragul meu e un termen scurt de descriere,frumos din partea ta era sa vorbesti civilizat fara sa-ti aprinzi frustrarile ptr. o masina care nu e deloc "TIGANIE".
JTS are probleme...eu inca nu am gasit problemele alea...aaa...doar ca merge si trage f.f bine..."tiganit" de tare
P.S Am sa-l intreb pe cetateanul de la care am luat masina de ce nu a vopsit bandoul ala in rosu sa-ti facem tie pe plac si de ce a pus el neobrazatu crom la pedale si xenon,mama ei de tiganie.

O zi nemaipomenit de tiganita:))

PostPosted: 24 Oct 2012, 23:33 

stig53 Quote:
Intr-adevar... FULL masina ... full de airbag-uri sau cum?? Totusi 12 nu-s prea multe? :blink:
E frumoasa masina, e rosie, e alfa si e si pe benzina. :mrgreen:

P.S. Ehe fabia ai refuzat-o dar daca era un golf tedei pariu pun ca te punea pe ganduri :scratch:

Daca era un golf "TDI" il cumparam daca eram interesat.

PostPosted: 25 Oct 2012, 00:14 

Eu te-as sfatui sa nu mai fi tu frustrat, ti s-a vorbit civilizat, daca nu poti intelege sau te simti lezat de termenul tiganie, fie ca pe tine tiganiile nu te deranjeaza, fie ca iti plac, e problema ta, nu ne poti cere noua sa nu le catalogam ca atare. Ai postat pe forum public, te-ai expus la comentarii de toate felurile, nu doar la laude oarbe.
Iar pina una alta, citeste regulamentul ca poate ma gandesc eu sa-l aplic. Hint : posturi consecutive.

PS. Nu pari sa poti trece peste un anumit nivel. Eu ti-am atras atentia asupra eventualelor probleme pe care le poate avea un JTS si pe care multe le au, nu am afirmat ca masina ta ar avea acele probleme.
Vazand nivelul noului proprietar, dar mai ales cum a fost "modificata" si reparata (ca bara aia spate de pre-facelift nu a ajuns acolo pentru ca era mai frumoasa) ma gandesc eu ca masina a fost cumparata ieftin, probabil intretinuta "impecabil", asa ca sansele ca acele probleme la motor sa existe sunt destul de mari.
De fapt mai toate sesizarile au fost cu buna intentie, dar vad ca daca nu e lauda nu e bine. Continua asa....

PostPosted: 25 Oct 2012, 00:21 

Alexandrus Quote:
Eu te-as sfatui sa nu mai fi tu frustrat, ti s-a vorbit civilizat, daca nu poti intelege sau te simti lezat de termenul tiganie, fie ca pe tine tiganiile nu te deranjeaza, fie ca iti plac, e problema ta, nu ne poti cere noua sa nu le catalogam ca atare. Ai postat pe forum public, te-ai expus la comentarii de toate felurile, nu doar la laude oarbe.
Iar pina una alta, citeste regulamentul ca poate ma gandesc eu sa-l aplic. Hint : posturi consecutive.
Te-am vazut in mai multe posturi,nu ma mai aprind ca am inteles cu cine am de-a face.
:))

Nici nu te salut:)))

PostPosted: 25 Oct 2012, 00:23 

Nu te aprinde tu, dar ai grija la limbaj, postari, ca mie imi e usor sa te triez.

M-ai ranit profund si cu PM-ul si cu faptul ca nu ma saluti, nu stiu cum o sa dorm la noapte de durere in suflet, printre suspine asa.

PostPosted: 25 Oct 2012, 00:27 

Alexandrus Quote:
Nu te aprinde tu, dar ai grija la limbaj, postari, ca mie imi e usor sa te triez.

M-ai ranit profund si cu PM-ul si cu faptul ca nu ma saluti, nu stiu cum o sa dorm la noapte de durere in suflet, printre suspine asa.

Istetule,"nici nu te salut" e o replica dintr-un film celebru,cauta filmul nu sta si da replici acide pe forum.

PostPosted: 25 Oct 2012, 11:13 

Car: Gtv V6 tb
Felicitari pentru alegere si achizitie. Cati mai multi si buni kilometri impreuna!

ex: Alfa Romeo 159 1.9 jtd grigio vesuvio
ex: Alfa Romeo 166 Super 2.0 tb grigio chiaro metallizzato
ex: Alfa Romeo 156 1.8 ts rosso proteo

PostPosted: 25 Oct 2012, 15:06 

mobyle Quote:
Felicitari pentru alegere si achizitie. Cati mai multi si buni kilometri impreuna!

Mersi frumos.

PostPosted: 25 Oct 2012, 19:07 

Car: Mazda MX-5
Masina e frumoasa , iar problemele , daca sunt o sa le descopere omul singur. Nu trebuie sa fim carcotasi , in cea mai buna situatie poate o sa mearga masina brici pana la adanci batraneti , iar daca nu , cu ce o sa fie el mai altfel decat orice alt proprietar de alfa?
Se spune ca o Alfa Romeo trebuie sa o iubesti , omul pare ca isi iubeste masina (cel putin asta inteleg prin felul care pareaza criticile) , deci eu sincer cred ca o sa aiba grija de ea si astfel o sa fie amandoi fericiti.

"Si asa o sa traiasca pana la adanci batranete."

"You cannot be a true petrolhead until you’ve owned an Alfa Romeo – it’s like having really great sex which leaves you with an embarrassing itch" by Jeremy Clarkson.

"Owning an Alfa is like being married to a stripper , everyone mocks you , bur everyone wants to be in your shoes"

PostPosted: 25 Oct 2012, 19:35 

Fionut Quote:
Masina e frumoasa , iar problemele , daca sunt o sa le descopere omul singur. Nu trebuie sa fim carcotasi , in cea mai buna situatie poate o sa mearga masina brici pana la adanci batraneti , iar daca nu , cu ce o sa fie el mai altfel decat orice alt proprietar de alfa?
Se spune ca o Alfa Romeo trebuie sa o iubesti , omul pare ca isi iubeste masina (cel putin asta inteleg prin felul care pareaza criticile) , deci eu sincer cred ca o sa aiba grija de ea si astfel o sa fie amandoi fericiti.

"Si asa o sa traiasca pana la adanci batranete."
Mersi ptr aprecieri.

PostPosted: 25 Oct 2012, 19:42 

madkat Quote:
Vezi ca, trecand peste modul de exprimare (destul de justificat de altfel) ce spune Alexandrus poate fi corect
JTS-urile sunt cunoscute ca si motoare cu probleme. Absolut toate.
Si faptul ca are bara de prefacelift, te duce cu gandul si la posibilitatea altor improvizatii.

Salut,

Ce inseamna la tine "cu probleme",orice masina are probleme,inainte am avut un ford focus si am patit ce era mai rau la el,am segmentat motorul:)))
Da,au probleme...cu totii stim ca sunt praf pe partea electrica,asta da,ca acum 2 sapt. am schimbat sonda lambda sau alte lucruri care pana la urma se pot numi consumabile la noi in Romania de la calitatea benzinii si asa mai departe.
Am un prieten care are o Mazda RX8,cate am auzit de masina asta,ca are motor rotativ si nu e de durata ca are nush ce si nush cum.
Ce e mai rau ca de ieri nu pot deschide usile si am o mie de draci :censored: insa ...

O zi placuta va doresc

PostPosted: 25 Oct 2012, 20:28 

Cum tu pari complet incapabil sa dai un simplu search, sau macar sa intelegi anumite chestiuni, iti fac un ultima favor.
Asta inseamna probleme la JTS :
download/file.php?id=44066" onclick="window.open(this.href);return false;
download/file.php?id=44065" onclick="window.open(this.href);return false;
download/file.php?id=44064" onclick="window.open(this.href);return false;
download/file.php?id=44063" onclick="window.open(this.href);return false;

PS. Citind ce postezi ... pari omul cliseu, mai bine ramaneai la VAG ceva, ca deja pare ca stii toate problemele Alfelor.

PostPosted: 25 Oct 2012, 21:09 

Alexandrus Quote:
Cum tu pari complet incapabil sa dai un simplu search, sau macar sa intelegi anumite chestiuni, iti fac un ultima favor.
Asta inseamna probleme la JTS :
download/file.php?id=44066" onclick="window.open(this.href);return false;
download/file.php?id=44065" onclick="window.open(this.href);return false;
download/file.php?id=44064" onclick="window.open(this.href);return false;
download/file.php?id=44063" onclick="window.open(this.href);return false;

PS. Citind ce postezi ... pari omul cliseu, mai bine ramaneai la VAG ceva, ca deja pare ca stii toate problemele Alfelor.
Iar ai aparut:))))
Fac conversatie dragul mosului,nu am zis nicaieri ca stiu toate problemele:))
"Omul cliseu":)))

PostPosted: 25 Oct 2012, 21:48 

Ti-am mai explicat, citeste regulamentul si nu mai posta o mie de smilies ca nu suntem pe messenger. Sau ma apuc eu sa sterg, cum preferi.

PostPosted: 04 Nov 2012, 15:30 

Car: Alfa 156 1.8 ts
Frumoasa alfa ta, KORNEL. Felicitari ptr achizitie! Sa o stapanesti sanatos! Bai, oameni buni! E topicul omului de prezentare; a primit saracul vreo 3 mesaje de incurajare, de felicitare, iar de luat la rost, vreo 5 mii... Eu zic sa-l lasam sa respire, pana acum nu s-a facut vinovat cu nimic. FAra suparare, nu-l cunosc pe om mai mult decat voi, dar asa primire... nu prea e demna de spiritul alfist :uhuh: Daca ne comportam asa cand isi prezinta masina, ce o sa-i mai facem atunci cand o sa ne ceara ajutorul...? In sfarsit, bine ai venit pe forum si din partea mea! :roll:

PostPosted: 05 Nov 2012, 00:51 

Mustafa Quote:
Frumoasa alfa ta, KORNEL. Felicitari ptr achizitie! Sa o stapanesti sanatos! Bai, oameni buni! E topicul omului de prezentare; a primit saracul vreo 3 mesaje de incurajare, de felicitare, iar de luat la rost, vreo 5 mii... Eu zic sa-l lasam sa respire, pana acum nu s-a facut vinovat cu nimic. FAra suparare, nu-l cunosc pe om mai mult decat voi, dar asa primire... nu prea e demna de spiritul alfist :uhuh: Daca ne comportam asa cand isi prezinta masina, ce o sa-i mai facem atunci cand o sa ne ceara ajutorul...? In sfarsit, bine ai venit pe forum si din partea mea! :roll:

Mersi frumos,Mustafa...ca si in fotbal,fair play-ul e ptr. cei educati(fara vreo aluzie la cei cu pricina).
Cat despre masina...o iubesc si se comporta exemplar,sper sa fie fara probleme si mai departe.
Maine urmeaza schimbul de ulei,bujii,filtre si mai vedem.

O seara frumoasa si multumesc inca odata

PostPosted: 05 Nov 2012, 15:05 

Car: Carla
Bine ai venit si s-o stapanesti sanatos ! :wave:

PostPosted: 05 Nov 2012, 17:31 

Valak Quote:
Bine ai venit si s-o stapanesti sanatos ! :wave:

Mersi.

PostPosted: 06 Nov 2012, 12:34 

Car: 115/960
Am facut curat si asa imi doresc sa ramana! Please stay ontopic!

Post new topic  Reply to topic  [ 41 posts ]  Go to page 1 2 Next

All times are UTC+03:00